Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.68%
Заложени единици: 6295
Спечелени единици: 5837
YIELD: -7.27%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Край с ITF турнирите! Започва ATP Cup още от първите часове на 2022 година, като топ прогнозата ми за деня е 3 сета между Диего Шварцман и Николоз Басилашвили, а коефициентът за този залог е 2.40 в efbet . Като цяло аржентинецът има леко предимство, а гаучосите са големият фаворит срещу Грузия, тъй като Нико е единственият стабилен тенисист от бившата съветска република, а нивото на другите е ниско. Това ще бъде първи мач между двамата, така че определено ни очаква доста интересна битка между тях. 

Продължаваме с мачовете от ATP Cup и този път ще се спрем на срещата между Кристиан Гарин и Роберто Баутиста-Агут. Чили ще се изправи срещу Испания в турнира, а това ще бъде вторият сблъсък между двете страни по програмата за утрешния ден, а моето предложение тук е за успех с 2:0 сета в полза на Агут, а коефициентът е 1.85 в efbet

Продължаваме смело напред с мача между Стефанос Циципас и Хуберт Хуркач в който бих заложил на гръцкия тенисист, а коефициентът за него е 1.60 в efbet . И двамата изпратиха миналия сезон в слаба форма, а Цици е спечелил 4 от последните 5 мача срещу този противник в тура.