Обща статистика:
Процент на успеваемост: 72.67%
Заложени единици: 6236
Спечелени единици: 5747
YIELD: -7.85%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

През тази седмица ще се спрем на женския турнир в Сеул, Южна Корея, а този път топ прогнозата ми е за мача между Наталия Стеванович и Бренда Фрухвиртова в който прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът е 2.70 в efbet . Toва ще бъде и първи сблъсък между тези две състезателки при жените, така че се очертава непредвидим поне на хартия сблъсък. 

Продължаваме с мачовете от южнокорейския турнир и срещата между Анастасия Куликова и Рия Бхатия, като на хартия първата е повече от категорична фаворитка за крайния успех в мача. Моето предложение тук е брой геймове в сет 1 – под 8,5 гейма, а коефициентът за този залог е наистина апетитен – 1.95 в efbet

Третото ми предложение от този турнир е за срещата между Ариан Хартоно и Карол Жао, като тук бих прогнозирал отново брой сетове – 3, а коефициентът е 2.75 в efbet . Двете никога не са се изправяли една срещу друга до този момент.