Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.65%
Заложени единици: 6067
Спечелени единици: 5587
YIELD: -7.91%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

За моя огромна радост стартирах новата седмица с позната топ прогноза, а днес ще се опитам да продължа също с такава. Както ви казах през последните дни няма голямо разнообразие от тенис турнири след края на сезона при мъжете и жените на ниво ATP и WTA, така че ще се задоволим с надпревари от Чалънджър сериите и ако се наложи от ITF. Днес ще започнем с Чалънджър надпреварата Форли 2, като топ прогнозата ми за деня е за брой сетове – 3, в мача между Матео Виола и Яник Маден. Коефициентът за този залог е 2.45 в efbet, а това ще бъде първа среща между двама напълно равностойни противници, които напоследък не се намират в никак добра форма. 

Оставаме на италианска земя и ще се спрем на мача между Александър Ричард и Матиас Бахингер, като тук ще потърсим успех на втория, който има съвсем леко предимство според букмейкърите. Коефициентът за него е 1.80 в efbet. Срещата ще бъде първа между тези двама тенисисти, така че ни очаква интересен мач, но далеч по-опитния Бахингер определено може да грабне успеха днес. 

Следващото ми предложение от надпреварата във Форли е за мача между Юрий Радионов и Йонас Форейтек в който моето предложение е успех за втория, като коефициентът в негова полза е 1.60 в efbet. Чехът е по-назад в ранглистата, но се намира в наистина чудесна форма и е спечелил 5 от последните си 6 мача, така че напълно логично днес е с по-големи шансове за крайния успех.

Насочваме поглед към Сао Пауло и провеждащия се там Чалънджър турнир. Ще прогнозираме един двубой от тази надпревара и това е срещата между Педро Качин и Факундо Хуарес в която моята прогноза е за успех с 2:0 сета в полза на първия, а коефициентът за този залог е 1.75 в efbet.