Обща статистика:
Процент на успеваемост: 72.06%
Заложени единици: 6202
Спечелени единици: 5697
YIELD: -8.14%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

За моя огромна радост вчера успях да позная топ прогнозата за деня, а днес отново ще започнем с водеща прогноза от женския турнир в Лимож, Франция. Моето предложение е за брой сетове – 3, в мача между Вера Звонарьова и Нина Стоянович, а коефициентът за този залог е 2.75 в efbet. Toва ще бъде първи мач между тези двете, които до този момент никога не са се изправяли една срещу друга в тура.

Следващото ми предложение е от същия турнир, като то е за срещата между Грейт Минен и Щефани Фьогеле, като тук прогнозирам успех за първата на 1.55 в efbet. И последното ми предложение за деня от този турнир е за мача между Кристина Букса и Варвара Грачева, в който прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът е 2.80 в efbet.

Двете се срещат за първи път в тура, но като цяло според мен между тях ще се получи наистина доста интересен мач. Насочваме поглед към турнира в Рио и срещата между Богдан Бобров и Матеус Кардосо в която прогнозирам успех за първия, а коефициентът е 2.00 в efbet. Това ще бъде и първи мач между тези двамата в тура.

И последното ми предложение за деня е пак от същия турнир, като този път ще се спрем на срещата между Рафаел Матос и Даниел Дутра Да Силва. Вторият е фаворитът днес и моето предложение е успех с 2:0 сета в негова полза, а коефициентът за този залог е 1.90 в efbet.