Обща статистика:
Процент на успеваемост: 66.40%
Заложени единици: 5717
Спечелени единици: 5251
YIELD: -8.16%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост познах във вчерашната ми топ прогноза победата за Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач. Българинът зарадва цялата нация и стигна до ½-финалите на „Мастърс“ турнира в Индиън Уелс.

Днес ще започнем традиционно с топ прогнозата за деня, която е за срещата от ¼-финалите от същия турнир, като един срещу друг се изправят Николоз Басилашвили и Стефанос Циципас. На хартия вторият е абсолютен фаворит, но изобщо не трябва да пренебрегваме класата на грузинеца, който ако има ден може да озори здраво всеки един тенисист от тура при мъжете. В статистиката се виждат две победи за гръцкия тенисист, но и в двата случая неговият противник е спечелил по сет. Моето предложение тук е брой сетове – 3, а коефициентът е доста апетитен – 2.90 в efbet.  

Следващото ми предложение е пак от турнира в Индиън Уелс, като този път ще се спрем на друга битка от ¼-финалната фаза, която съпоставя Тейлър Фриц и Александър Зверев. На хартия германецът е фаворитът, но Тейлър играе пред родна публика и на родна земя, а освен това демонстрира фантастично представяне в надпреварата. Тук моето предложение е за брой геймове – над 21,5 гейма в мача, а коефициентът е разкошен – 1.95 в efbet. В статистиката иначе предимството е за Саша, който води с 3-1 победи над янкито.

И последното ми предложение е от женския турнир и срещата от ½-финалите между Виктория Азаренка и Йелена Остапенко, в която прогнозирам успех в полза на първата, а коефициентът за нея е 1.55 в efbet. До момента Вика е спечелила единствения мач срещу латвийката в тура.