Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.86%
Заложени единици: 6168
Спечелени единици: 5683
YIELD: -7.97%*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес е финалната среща на женския турнир в Анже и една срещу друга ще се изправят Виталия Диатченко и Шуай Жанг, като китайката е фаворитка за трофея във френския град. Моето предложение тук обаче е брой сетове – 3, тъй като очаквам рускинята да даде отпор на своята противничка, а коефициентът за този залог е 2.85 в efbet. До този момент двете са се изправяли една срещу друга два пъти, като и в двата случая китайската тенисистка е стигала до крайния успех. 

Насочваме поглед и към финала на Чалънджър турнира в бразилския град Флорианаполис в който един срещу друг ще се срещнат Игор Рибейро Маркондес и Уго Далиен, който е в ролята на категоричен фаворит за трофея. Тук моето предложение е за победа с 2:0 сета в полза на Далиен, а коефициентът за боливийския тенисист е 1.55 в efbet. Това ще бъде и първи мач между тези двама тенисисти в тура до момента. 

Ще завършим днешните прогнози със сблъсъка между Павел Котов и Андреа Арнаболди, като двамата ще се срещнат в мач от финала във Форли 2. Моето предложение за този двубой е за успех в полза на фаворита Котов, а коефициентът за него е доста интересен – 1.50 в efbet. Двамата се познават отлично и Котов е спечелил и двете срещи до момента срещу този противник, като ще гони трета победа над италианеца.