Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,80%
Заложени единици: 3045
Спечелени единици: 2761
YIELD: -9,32%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Продължаваме смело напред с прогнозите на US Open. Днес ще се спрем на мача между Адриан Манарино и представителя на „янките” Джак Сок. Моето предложение тук е да рискувате на американеца, като коефициентът за негов успех е 2.40 в efbet. Той победи на старта Пабло Куевас в петсетова битка и показа огромно желание да се върне на тенис картата, след като дълго време бе в периферията. Очевидно си пролича, че се е подготвил добре и като цяло US Open е перфектният турнир да блесне и да демонстрира, че не е приключил за големия тенис. Още повече, че Сок е спечелил 4 от 5-те си мача срещу французина в тура, което му дава психологическо предимство.

Следващото ми предложение е за мача между Новак Джокович и Кайл Едмънд, в който очаквам вече умората при сърбина малко от малко да си каже думата. Тук прогнозирам над 27.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.70 в efbet. Британецът може да спечели някой друг гейм срещу своя опонент, макар че на старта ветеранът показа страхотен тенис и разби Дамир Джумхур.

Продължаваме с интересния сблъсък между френския ветеран Жил Симон и представителя на домакините Тейлър Фриц, който изглежда доста рисков за игра във всяко едно отношение. Моето предложение тук обаче отново ще бъде за геймове, като този път ще предложа да го играете на над 39.5 гейма в мача, на коефициент от 2.00 в efbet. На хартия Фриц е фаворит, но Симон е „костелив орех” и може при добър за него ден да се опъне на всеки един тенисист от тура.

Ще завършим с мъжките мачове за днешния ден, със срещата между Стив Джонсън и Рикардас Беранкис, в която мисля да се доверя на първия. Джонсън победи изненадващо Джон Иснър на старта и определено е натрупал увереност, а освен това играе на родна земя, което е допълнителен стимул за него. Коефициентът за успех на „янкито“ е 1.75 в efbet.

Време е да обърнем малко внимание и на женските срещи от днес.

Играйте на Анастасия Севастова срещу Марта Костюк на 1.80 в efbet, тъй като определено опитът е в полза на латвийската тенисистка, която едва ли ще допусне да загуби днес. Освен това могат отново да се очакват колебания в играта на Наоми Осака, която този път се изправя срещу италианката Камила Джорджи. Моето предложение тук е за над 19.5 гейма в мача на коефициент от 1.90 в efbet.