Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 71
Спечелени единици: 63
YIELD: -10,92%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 53.21%
Заложени единици: 7408
Спечелени единици: 6952
YIELD: -6.16%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

В годишния календар на футбола всеки ден е по някакъв начин необикновен, но има и по-необикновени. Дните в които се играят елиминационни мачове от ШЛ са по-различни от останалите. Тогава са най-големите сблъсъци за целия футболен сезон. Иначе е видно, че се намирам във възходяща, което си стана традиция за средата на месеца и малко след това. Сега плановете ми са да остана на върха до края на месеца.

Много трудна топ прогноза от вчера. Знакът 1 за Тулуза направо си беше песен. Но надеждата ми е нещо подобно да се случи и в днешния ми топ мач. 3-0 би бил блестящ резултат. Топ прогноза, Ал Ахли от Египет срещу Ал Мерик от Судан 1 с хендикап за 1,70 в efbet. Както вече написах точния резултат ще е 2-0 или 3-0. Двубоят е от груповата фаза на африканската ШЛ. Ал Ахли се върна преди броени дни от световното клубно първенство в Катар. Представи се блестящо, като стигна до полуфинал, където загуби само с 0-1 от Байерн. Всъщност Ал Ахли си е Байерн, но на Африка. За сензация не виждам никакви признаци, напрежението е да не останат в рамките на минималната победа с един гол разлика. Но без риск не става!

Алтернативния вариант до последната секунда бе Грасхопърс – Аарау 1 на 2,25 в efbet. Подчертавам дебело, че това ми бе твърдият избор за заглавие, докато не видях, че коефициента е подскочил сериозно от 2,05 до 2,25. Спазвам принципа си винаги да се съобразявам с движението на линиите и затова го оставам на заден план. Но често застраховката е била излишна.

И към двата супер мача между супер съперници в осминафиналите на ШЛ. Днес нямам твърдо мнение, но утре ще сложа победата на Севиля срещу Дортмунд в заглавие. На „Камп Ноу“ отново мегасблъсък между Барселона и ПСЖ. Последният път видяхме невиждана драма с гол в последната секунда на мача. Сержи Роберто още не е излязъл от тогавашната еуфория след попадението. Мисля, че това му е последният гол в живота, засега….Днес обаче мача не е реванш и затова не очаквам 7 гола. Посочвам гол/гол за 1,55 в efbet, но интуицията ми сочи в посока „ Блаугранас“. И Лайпциг – Ливърпул, който ще се играе в Будапеща. В Германия за разлика от България няма лабаво, когато трябва да се изпълняват нареждания. Щях да разчитам много на домакинския фактор, защото Лайпциг почти винаги печели у дома. Едно е сигурно в този мач – рехавата защита на Ливърпул няма да удържи фронта. Прогноза, Лайпциг да вкара над 1,5 гола в мача за 2,40 в efbet. Което означава, че насоката на мача е победа за немците и много голове. И един по общо съвет. Гол/гол за полувреме е много вероятен развой и на двата мача.

Остатъчната програма не е прекалено богата, но още половин дузина възможности излизат на повърхността. Много мачове в Англия, които аз избягвам като крайно несигурни. Този път обаче ще вляза в дълбокото. Престън – Уотфорд под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Това би бронзовия призьор за топ прогноза. И Лутън – Кардиф също под 2,5 гола за 1,70 в efbet.

В Португалия Ещорил – Академика Висеу двоен шанс Х2 за 2,80 в efbet. Ещорил спукаха гуми, дългия рейд за купата им се отрази много зле. Имам добра успеваемост в Кипър. Днес два мача. Докса – Пафос 1 на 3,35 в efbet и Паралимни – Анортозис 2 с под 4,5 гола за 1,80 в efbet. Спокойно може да приемете, че победата на Анортозис е топ знака за деня. В Мароко ще си потърсим резонния ъндър под 2,5 гола на Видад – ФУС за 1,70 в efbet. И последните ми две супер прогнози са от съседна Сърбия. Мачовете са рано през деня и са кристално ясни. Златибор – Бачка Топола 2 на 1,80 в efbet и от същото лекарство на Рад – Чукарички 2 на 1,81 в efbet.