Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40,00%
Заложени единици: 71
Спечелени единици: 76
YIELD: 6.48%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,67%
Заложени единици: 6088
Спечелени единици: 5803
YIELD: -4,69%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

След рогът на изобилието дойде време да постегнем коланите. Ето го деня, в който можем да кажем, че златното време е отминало. Но това е футболът, хубавите периоди идват и си отиват.

И пак не можем да се оплачем от суша. Имаме на разположение 106 мача. Сравнение с онова, което беше през март и април не може и да става. След като вчера останах на косъм от знаменит пълен обрат при топ прогнозата, днес очаквам нещата да се развият спокойно в моя полза. Завръща се Саудитска Арабия след огромно чакане. Имат да доиграват 8 кръга, нямам представа какви са им плановете за следващия сезон. Но програмата е супер сгъстена. За 36 дни по 8 мача на отбор. Топ прогноза Ал Ахли – Хазъм 1 на 1,70 в efbet. Най-резонното нещо на света е грандът Ал Ахли да сгази слабака. Да мине през него като през малко гара. Добродетелите на единицата са многобройни, срещу нея имам само един силен аргумент. В това първенство Хазъм успя да победи като гост Ал Насър, които също са със статут на гранд. Но пък загубиха от слабака Дамак. Макар и с треперене, смятам че прогнозата ще ни излезе.

Още четири мача в Саудитска Арабия. Огромен интерес представлява Раед – Дамак 1 на 1,95 в efbet. Такива високи единици не са за изпускане. Преди паузата Дамак го изтупваха като брашнян чувал при гостуванията му. И още нещо, което смятам за много сигурно, дори да попадне в заглавие. Абха – Итихад над 2,5 гола плюс двата да вкарат за 2,00 в efbet.

В Китай вземам отношение само по мача от 15:00 часа. Тимът на Рафа Бенитес Далиен не тръгна добре в първенството и нещата могат да се задълбочат с нова загуба днес. Жиангсу – Далиен 1 с над 2,5 гола за 2,40 в efbet

Време е за ъндъри. Неведнъж съм писал колко много искам да стане добър ъндърист. Но не съм се приближил близо до целта. Най-големият мач в света е днес. Като финансова стойност – иначе не е финал на световно. Брентфорд – Фулъм и наградата от близо 150 милиона паунда е само за победителят. Страхотен мач, който го препоръчвам на всички. Фактът, че е лондонско дерби още повече засилва интригата. Прогноза под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Такава е традицията между съперниците. Далеч по-семпъл плейоф в Италия между Киево и Емполи. Нещата се решават в един мач на „Бентегоди“ във Верона. Предвид обстоятелствата под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Тук въвеждам лека модификация. Фин Харпс – Лонгфорд двата да вкарат – Не за 1,80 в efbet. Надявам се да не сте забравили от коя дивизия са двата съперника – Ирландия.

Във финландския Каконен добри предпоставки за успех на Ваякоски – Живискала – Х2 с гол/гол за 1,95 в efbet. Оформям нещо като скандинавска секция с Лилестрьом – Согндал с 1Х двоен шанс плюс над 2,5 гола за 2,30 в efbet. Тук следват лошите новини – Исландия, Казахстан, Виетнам са отложени, което не е никак добре. 

Поглеждам към утрешната сутрешна сесия. От 11:00 часа играят Уелингтън – Брисбейн. Солидни съперници, които могат да направят атрактивен мач – гол/гол за 1,70 в efbet. И в Китай от 13:00 часа Шандунг Луненг – Шанхай Шенхуа 1 на 1,80 в efbet. Бих го забил като ранна топ прогноза.

Тук очаквате да свърша за днес, но ще останете изненадани. От няколко дни се играе световното по снукър в легендарния „Крусибъл“ в Шефилд. Това първенство е толкова важно за човечеството, колкото световното по футбол. Днес имаме доиграване на Селби – Браун, мач в който ще има още много фреймове. Марк Алън ще прегази Рис Кларк, а Макгуайър и Гулд могат да отидат далеч след полунощ. Това обаче са подробности от пейзажа. Най-важната новина е, че Рони О Съливън е в стихията си. Премина през първото стъпало по безапелационен начин, сега му предстои битка с любимия съперник Динг, а след това по ред на номерата следват Селби и Робертсън. И на финала Джъд Тръмп. Всичко това ако Ракетата не реши, че не му се играе.