Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 77.78%
Заложени единици: 59
Спечелени единици: 84
YIELD: 54.38%

 Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.43%
Заложени единици: 9577
Спечелени единици: 9200
YIELD: -3,93%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Първо, Честита Коледа, с пожелание за здраве, щастие и късмет. И едно оригинално пожелание – не подценявайте помощта, която ви се оказва с добри чувства. Тя винаги може да е от полза. Празниците са си празници, нo работата трябва да се върши прецизно. И съвсем сериозно съм се отнесъл към прогнозите и днес. Те са от три дестинации – Катар, Израел и Турция. Както обещах, топ прогнозата ще е с участието на Ал Сад. Да проверим дали ще притежават същата мощ след ерата на Шави. Топ прогноза, Ал Сад – Ал Кор, първо полувреме над 1,5 гола за 2,00 в efbet. Не намерих най-прецизната опция и затова се спрях на този вариант. Твърдо насоката е много голове за домакините. Преди дългата пауза те успяха да вкарат 36 гола в 9 мача. Но треньор им беше Шави, който бе прибран обратно в Каталуния. Но в редиците на Ал Сад е головата машина Бунейджах,, който е нещо като Левандовски на Катар. Всяка година алжирецът вкарва повече голове отколкото са му мачовете. Но не е само той в Ал Сад. 41-годишният бразилец Табата кара третата си младост. Санти Касорла също е във форма. А от скоро в клуба е добре познатия Андре Айю. И още един бразилец Гилерме. Не случайно Ал Сад са сред най-добрите клубове в Азия. Днешният им съперник е на другия полюс – Ал Кор са едни от най-слабите отбори в Катар. Последният мач в този формат преди 11 месеца завърши 7-0 с четири безответни гола на полувремето. И към вариантите. Над 3,5 гола за 1,85 ми бе водещото виждане, но рискувам да потърся поне 2 гола за Ал Сад още през първото полувреме. Още два мача в Старс Лийг. 

Основният конкурент на Ал Сад – Духаил гостува на Ал Салал и победата е вън от всякакво съмнение. Но се колебая между 0-1 и 1-3. Изборът ми пада Духаил да поведе в първо полувреме за 1,70 в efbet. И най-доброто е на Ал Гарафа – Ал Араби с 2 на 2,80 в efbet. Ал Араби демонстрира страхотна форма като гост. С една подробност. Първенството на Катар бе спряно близо 2 месеца заради генералната репетиция за световното догодина. Проведе се арабската купа, която завърши само преди седмица с успех на Алжир. Но паузата може да обърка много неща. 

И към Израел с четири мача от Висшата лига. Стартират Апоел Хайфа срещу Ашдод с двоен шанс Х2 на 1,65 в efbet. Причината е много лошата форма на домакините. Следва Апоел Тел Авив – Кириат Шмона със смела двойка на 3,70 в efbet. Някогашният израелски гранд Апоел е пълна смешка в последно време. И още една атака на знак 2. Наф Хагалил – Нетаня 2 на 2,50 в еfbet. Новаците започнаха смело, но в последно време твърдо се насочиха към последното място в таблицата. И лесна двойка на Бней Шахин – Макаби Хайфа за 1,70 в efbet. Първенството се развива под знака на бурната конкуренция на върха между Беер Шева и Макаби Хайфа. Грешките са рядкост. 

И най-близо до нас е кръгът в Турция. Четири мача днес. Старт с Касъмпаша и Алтай с гол/гол за 1,70 в efbet. Раничко е този мач. В по-прилично време Галатасарай – Анталияспор с 1 на 1,70 в efbet, но имам и още една добра идея – картони над 4,5 за 1,90 в efbet. Съдиите в Турция общо взето не си поплюват с картоните. При Галатасарай почти няма мач в който да няма 5 картона. Отново се връщам към гол/гол на Гиресунспор – Хатайспор за 1,85 в efbet. Отборите са под пара и ще направят зрелищен мач. И ето ги нашите любимци от Трабзон. Днес обаче съперникът е много силен. Трабзонспор – Басакшехир е твърдо без домакинска победа и Х2 на 1,70 в efbet.