Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.85%
Заложени единици: 6075
Спечелени единици: 5606
YIELD: -7.71%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Втори ден от новата седмица и втора позната топ прогноза. Надявам се да продължа в същия дух. И днес ще заложим отново на Чалънджър турнири, тъй като няма нищо друго. Ще започнем с надпреварата във Форли, като срещата на която ще се спрем е между Андреа Вавасори и Раду Албот, като тук ще потърсим смела прогноза за победа с 2:0 сета в полза на втория, а коефициентът е 2.15 в efbet. Това ще бъде първи мач между двамата, а молдовецът показва страхотна игра напоследък и е записал пет поредни победи на сметката си. 

Продължаваме с мачовете от този турнир и срещата между Евгени Карловский и Максим Креси, като тук вторият е фаворит за крайния успех. Моето предложение обаче е да потърсим изненадата, а именно брой сетове – 3, като коефициентът за този залог е 2.65 в efbet. Интересното е, че Карловский е спечелил единствения мач между двамата до момента и определено това ще му даде психологическо предимство.

 Поредното ни предложение от турнира във Форли е срещата между Юлиан Ленц и Доминик Щефан Щрикер, като тук бих заложил на втория. Коефициентът в негова полза е 1.50 в efbet, a това ще бъде и първи сблъсък между тези двамата тенисисти в тура.

Последното ми предложение за днешния ден пак е от този турнир, като ще се спрем на мача между Алексей Ватутин и Лукас Мийдлер. В този двубой ви предлагам да потърсите успех за първия, а коефициентът в негова полза е просто супер – 1.75 в efbet.