Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.61%
Заложени единици: 3385
Спечелени единици: 3030
YIELD: -10.50%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Ще започнем днешните прогнози отново с турнира в Кьолн, който се очертава като доста интересен. Топ прогнозата ми за днешния ден е срещата между опитния хърватин Марин Чилич срещу младия испанец Алехандро Давидович Фокина, като фазата е 1/8-финал, а моето предложение е да пробвате късмета си за 32-годишния ветеран. Коефициентът за успех на опитния Чилич изобщо не е за подценяване – 1.60 в efbet, а освен това вдъхва сериозна доза сигурност. Това ще бъде първи мач между двамата и определено ни предстои да наблюдаваме една доста интересна среща.

Следващото ми предложение пак е от провеждащия се в Германия турнир, като този път ви съветвам да играете за чиста победа на канадеца Феликс Оже-Алиасим срещу Хенри Лааксонен. Успех от 2:0 сета в полза на младока е оценен на 1.70 в efbet и е една прекрасна възможност да увеличите средствата по вашата сметка.

Последното ми предложение от провеждащия се в Кьолн турнир за днешния ден е за мача между двама опитни състезатели в лицата на Жил Симон и Роберто Баутиста-Агут. Вторият е в ролята на фаворит, но тук лично аз предвиждам оспорвана битка в която ще има над 22.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 2.15 в efbet. Да, определено се поема доза риск, но пък със сигурност си струва, тъй като Симон показва добро лице от началото на турнира. 

Насочваме поглед към провеждащия се турнир в Сардиния и ще се спрем на срещата между Федерико Делбонис и Данило Петрович, която ще се играе в утрешния ден. Тук моето предложение е за успех от 2:0 сета в полза на абсолютния фаворит Делбонис на примамливия коефициент от 1.70 в efbet. И последното ми предложение е за мача между Александър Бублик и Милош Раонич, в който също ще прогнозирам геймове, като и този път над 22.5 гейма в срещата. Коефициентът е 1.70 в efbet, като има всички предпоставки този залог да излезе. Имаме двама тенисисти с много хубав сервис и очертаваща се оспорвана битка между тях.