Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.40%
Заложени единици: 3458
Спечелени единици: 3083
YIELD: -10.86%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще започнем както обикновено с топ прогнозата на деня и тя ще бъде от ½-финалите на турнира в Антверпен, като срещата е между най-добрия български тенисист Григор Димитров и Алекс Де Минор. Моето предложение тук е за патриотичен успех за българина, а коефициентът е просто прекрасен – 2.70 в efbet. Припомняме, че Григор стигна до тази фаза на турнира без игра, а срещу Де Минор статистиката му е положителна. Двамата имат една среща помежду си, която бе спечелена от нашето момче по време на миналогодишния US Open.

Следващото ми предложения е другият ½-финален сблъсък от същия турнир, който съпоставя Даниел Евънс и Юго Умбер. Без никакво съмнение една доста оспорвана битка, а французинът е изключително силен на твърда настилка в зала. Поради тази причина моето предложение е именно за успех на Юмбер, който е оценен на 1.65 в efbet. До момента двамата имат един мач в тура, който бе през миналата година и тогава Евънс стигна до успеха в два сета.

И последното ми предложение за днешния ден е ½-финалният двубой от турнира в Острава при жените, който ще противопостави Мария Сакари и Виктория Азаренка. Втората е фаворитка за успеха днес и също така и моя фаворитка, но според мен тя има силите да спечели с 2:0 сета и ви предлагам именно този залог на изкушаващия коефициент от 2.05 в efbet.