Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.30%
Заложени единици: 3466
Спечелени единици: 3083
YIELD: -11.06%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес е ден за финали и турнирите, които започнаха в началото на тази седмица, ще завършат, а от утре започваме с нови и също интересни надпревари. Ще се спрем за топ прогноза на финала в Антверпен между палача на Григор Димитров – Алекс Де Минор, който се изправя срещу Уго Умбер в мача за трофея. Умбер успя да победи Дан Евънс в другия ½-финал и по принцип е състезател, който играе изключително силно на твърди кортове в зала. До момента тези двамата не са се изправяли един срещу друг в тура, но моето предложение е победа за Умбер, която е оценена на коефициент от 2.45 в efbet.

Ще насочим поглед и към финала в другия мъжки турнир, който се играе в момента, а именно Кьолн 2. Александър Зверев ще срещне на финала Диего Шварцман, а моето предложение тук е категорично за Саша на коефициент от 1.50 в efbet. Той играе в своята страна, а освен това напоследък демонстрира изключително добра форма и спечели първия турнир в Кьолн, който се проведе през миналата седмица. Освен това германецът има да си връща на Диего за загубата на миналогодишния US Open.

И последното ми предложение за днешния ден е от финала при жените в Острава между Виктория Азаренка и Арина Сабаленка. Очертава се един наистина доста интересен сблъсък, но тук бих се спрял на намиращата се в по-добра форма Вика, а коефициентът за неин успех е 1.50 в efbet. До момента двете имат два мача една срещу друга и са си разменили по една победа.