Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 77.78%
Заложени единици: 60
Спечелени единици: 84
YIELD: 30.15%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.43%
Заложени единици: 9570
Спечелени единици: 9200
YIELD: -3,86%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Нямам особена надежда, че днес ще се проведе най-масовото залагане за годината. На 24 декември християнският свят е вгледан в себе си и насочен към добрите дела. Но това, което засяга нас, въобще не е интересно на по-голямата част от човечеството. Отдавна престанах да се учудвам защо евреи, мюсюлмани, будисти и всякакви други религии въобще не ги вълнува нашата Бъдни вечер. 

Днес в доста голямата листа с футболни двубои няма нито един от християнския свят в широкото му понятие. И традицията е да се играе в Азия и Африка. Точно от Африка е топ прогнозата. В Алжир УСМ Алжер – Оран 1 на 1,65 в efbet. За вашата любознателност ще отбележа, че съкращение пред Алжер е Унион Спортив Медина. Един от най-значимите отбори в Алжир. В новото първенство, което както и на другите места в Магреб започна по никое време, УСМ са безгрешни у дома и дори бият с разлика. Това се дължи на двамата им изявени голаджии Белхамуда и Балкасеми. Очаквам двойката да има ден и отново да наниже три гола във вратата на противника. Оставам в Алжир с още една сигурна прогноза и тя е на Шелгум – Шлеф под 2,5 гола за 1,60 в efbet. 80 процента от мачовете в Алжир завършват с под 2,5 гола. Но идеята ми за днес е да ви препоръчам и деветте срещи на под 3,5 гола при коефициенти 1,25-1,30. Лесно е да се сметне че общият коефициент е около 7,00. Нали знаете – на Коледа се случват чудеса! 

В Северна Африка имаме мачове още в Египет и Мароко. В Египет виждам много непознати имена в елита. Истърн Компани и Фарко ги чувам за пръв път. Посочвам опцията Истърн Компани под 0,5 гола за 2,10 в efbet. И следва фирмената игра за равенство. Масри – Итихад Х на 3,30 в efbet. В Мароко Видад – Малудия е минимална победа, но тук се сблъскваме с трудността да намерим точната опция. С доста труд излъчих само домакините да вкарат в мача за 2,30 в efbet. Опцията е в дъното. Шабаб Мохамедия – Беркане е твърдо 1Х, но опциите отново липсват. Избирам Х на 3,40 в efbet. Два мача в турската първа лига. Алтънорду – Болуспор над 3,5 гола за 3,75 в efbet. Съперниците са готови да врътнат голов спектакъл, но в едно съм сигурен – няма да завърши Х. И Аданаспор – Коджаелиспор 1 на 2,50 в efbet. Накрая ще подгрея Катар, защото утре ще ми бъде централна тема. Един наш добър познайник играе за Шамал и да му се доверим. Ал Вакра – Шамал 2 на 6,00 в efbet заради Джереми де Нойер. И Катар – Ал Райан 1Х за 2,25 в efbet.