Англия спечели първия си мач в Лигата на нациите, но не впечатли с представянето си. Дузпа в края донесе успеха срещу Исландия, а сега предстои гостуване на Дания.

Днешният мач ще е първи сериозен сблъсък между двата отбора от 2002 г., когато англичаните спечелиха с 3:0 на световното първенство. След този мач имаше четири контроли, в които те се срещнаха, а в последните две британците излязоха победители.

Гарет Саутгейт ще трябва да прави промени в състава. Той няма да може да разчита на Кайл Уокър, който бе изгонен срещу Исландия. Мейсън Грийнууд и Фил Фоудън, който изигра силен мач преди няколко дни, бяха извадени от състава за нарушаване на правилата. Очаква се атаката да бъде запазена и там да действат Кейн, Санчо и Стърлинг.

Дания загуби с 0:2 от силния отбор на Белгия в първия си мач в турнира. Датчаните бяха в серия от 15 поредни мача без загуба преди този двубой. Въпреки това сериозни промени в тима не се очакват. Една от малкото може да е Корнелуис, който да заеме мястото на Долберг в центъра на атаката.

Коефициентите на efbet дават предпочитания за Англия. Котировката за успех на британците е 2.15, равенството е оценено на 3.50, а победа на Дания – на 3.65. Очакванията не са за много голове. Коефициентът за над 2,5 попадения е 2.00.