Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80,00%
Заложени единици: 66
Спечелени единици: 100
YIELD: 50.76 %

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,88%
Заложени единици: 5755
Спечелени единици: 5423
YIELD: -5.77%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Не можеш да получиш, ако не поискаш. Не съм доволен, не е моя стандарт – това са все приказки за нахъсване. И накрая резултатът е потресаващ. Ако някой попита какъв е моят идеал в играта – вчерашният ден. Ако някой е пропуснал, много е загубил!

Лошото е, че два велики дни трудно се получават. Но, нищо не ми пречи да опитам. За начало обаче трябва да посоча седмата успешна топ прогноза. Отново съм в майския ритъм и  да призная – тежи ми. Но пък това ме амбицира допълнително. Ако вчера е било трудно, то днес си е мъка. 10 часа ми отне избора. Много го мислих, пък да видим какво ще излезе. Топ прогноза, Аланияспор – Анталияспор Х2 за 2,00 в efbet. Същото като Фенербахче – Трабзонспор. Първият мач е победа за Алания с 1-0. Следва реванш, който според мен гостите няма да загубят. Анталия не започнаха добре сезона, но постепенно се стабилизираха и са далеч от опасната зона. Алания играят добре през целия сезон. Това, което ми прави силно впечатление, е че през 2020 година Анталия загуби само 2 пъти. Едната загуба бе за купата от Алания. При подновяването, Анталия би Бешикташ като гост. В отбора е Лукаш Подолски. Статистиката сочи трудни мачове с малко голове, но и с леко предимство на госта. Коефициентът намалява в посока надолу. Това са ми аргументите, не са кой знае какво, но дори преднината на Алания е причина да потърся Х2. Домакините ги устройва и хикс.

Пет основни, силни претендента за място под слънцето. По една или друга причина останаха в миманса. Първият ми който избоде очите бе Младост – Рад 1 на 1,55 в efbet. Последен кръг в Сърбия и гостите ще завършат с 15 последователни загуби извън своя стадион. Смятам, че логиката бие в тази посока. Бих обаче препоръчал и над 5,5 гола за 7,50 в efbet, защото последния мач на Рад като гост срещу Раднички Ниш се превърна в уникален цирк.

Триглав – Марибор 2 с над 2,5 гола за 1,85 в efbet. Тук леко се пускам по острието на бръснача. Победата на гостите е ясна, головете могат да се окажат проблем. Виждам го като 1-2 или 1-3. Продължавам с още един корав боец. Нес Циона – Апоел Раанана 1 на 1,75 в efbet. Тук сме в дефиницията на сръбския мач. Гостите вдигат бялото знаме още преди рейса им да стигне стадиона. В Полша Стал Миелец  – Стомил 1 на 1,70 в efbet без много обяснения. 

Виждате, че нито един от големите мачове не показа качества да стигне до челото. Всъщност големите са 2 от Испания. Баско дерби между Алавес и Реал Сосиедад. Вчера Ейбар – Атлетик си стана мач отвсякъде. Мина ми през ума да забия над 2,5 гола и в този случай, но основанията не изглеждат сериозни. Избирам Х на 3,45 в efbet. Вчера ми вързаха хиксовете, но то вчера почти всичко ми върза. Големият мач Реал Мадрид – Валенсия. Тези противници винаги правят страхотни спектакли, но сега обстоятелствата изглеждат различни. И тук имам изнесена напред прогноза – гол/гол на 1,75 в efbet. И победа на Реал.

В четвъртък мога да спра рано, но днес съм решил да се пусна по течението. Дания, Лингби – Силкеборг 1 на 2,30 в efbet. Уповавам се на чиста статистика и още нещо. Правя, струвам и все до Втора Бундеслига стигам. Холщайн – Динамо Дрезден 2 на 4,35 в efbet. Видяхте вчера подаръка на Борусия Д. към Майнц!? Да не забравяме хубавите навици – Беларус, Лига на резервите. Слуцк – Неман над 4,5 гола за 2,40 в efbet. В Сърбия Вождовац – Радник над 2,5 с гол/гол за 2,10 в efbet. В Ла Лига 2 три ъндъра на днешните три мача. И ще завърша в любимото жълто-зелено. Спортинг – Тондела гол/гол на 2,20 в efbet.