Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50.00%
Заложени единици: 63
Спечелени единици: 62
YIELD: -14.44%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.87%
Заложени единици: 9782
Спечелени единици: 9388
YIELD: -4,03%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Уикендът си го биваше, но ще ви изненадам неприятно, че следващият ще бъде много постен. Големите първенства си вземат две седмици почивка и следващата събота и неделя ги прескачаме откъм първо качество футбол. 

Последен отрязък на януари в който ще водя люта битка за победата в топ сектора. Засега сме 12 на 11. Но си поставям за цел един силен, мразовит спринт. За начало на финалната битка, топ прогноза Астерас Триполис – Смирнис 1 на 1,60 в efbet. Гостите са най-слабият отбор в гръцката лига и ги бият, където ги хванат. Имат регистрирано само едно равенство, но едва ли скоро ще повторят подвига. За сила на духа играта може да се изиграе 1-0 точен резултат за 5,00, но рискът става сериозен. Още по екзотични бяха трите алтернативи за заглавие. В третото ниво на Португалия Сантарем – Витория Сетубал 2 на 1,85 в efbet. Ако сте се питали къде изчезна популярния португалски клуб Витория Сетубал ви давам отговора – изпаднаха до трета лига. А и там не са вързали и цъфнали, но днес имат възможност да спечелят трите точки срещу посредствен съперник. И вече съвсем рисково Реал Сосиедад Б – Картахена 2 на 2,85 в efbet. Дубльорите на Реал Сосиедад ги отписах отдавна. Фиксираха 8 загуби в последните си 10 мача и връщане назад няма да има. Картахена се движи в средата, но с няколко леки победи като днешната може да отиде и по-напред. И доста се двоумях за Фарул – Уни Крайова 1948 за 1 на 1,75 в efbet. Силно се набива на очи, но първенството в Румъния се поднови съвсем наскоро и още е рано за твърди изводи. 

Мачове от големите първенства няма и като най гледаем се очертава Блекбърн – Мидълзбро от Чемпиъншип. По принцип симпатизирам на Блекбърн, но ще уважа възхода на Боро и ще посоча 2 на 2,85 в efbet. А с това стартира рециталът на двойките днес. В Лига 2 Каен – Аячо 2 на 2,60 в efbet и едно ниво по надолу във Франция Анеси – Конкарно 2 на 3,25 в efbet. В същия дух в Израел Бейтар – Апоел Тел Авив 2 на 2,30 в efbet. Съвсем безразсъдно в Кипър АЕК – Анортозис 2 на 3,25 в efbet

И няма да забравя първенството в Африка. Във фазата на елиминациите е ясно, че голове няма да има много, а често ще се бият дузпи след края на двубоите. Очаквано вчера имахме такъв мач, днес това е възможно само на първия спектакъл от 18 часа. Тогава играят Гвинея и Гамбия и прогнозата ми под 1,5 гола за 2,35 в efbet. Но няма да е безразсъдно да се стигне и до точен 0-0 за 6,50. И по-късно Камерун – Коморски Острови, първо полувреме над 1,5 гола за 1,95 в efbet. Това кандидатстваше и за заглавие. Ценното напътствие е, че Коморските острови едвам ще съберат състав заради много карантинирани в техния лагер. А Камерун е единствения отбор на първенството, който търси не само победата, но и головете.