Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 100%
Заложени единици: 58
Спечелени единици: 95
YIELD: 28.19%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 68.23%
Заложени единици: 9333
Спечелени единици: 8917
YIELD: -4,45%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Очаква ни един изключително вълнуващ завършек на ноември. А паузата само повиши градуса на напрежение. Настроението преди уикенда е на макс, добре ще е и резултатите да бъдат такива в неделя вечер. Серията при топ изборите вече е в центъра на вниманието. Изненадващо и за мен, завъртях цяла седмица в зеления сектор. Преднината ми е огромна, но няма място за отпускане, ще гоня рекорди. И първата огромна трудност да продължа позитивно е днес. Хората са казали, че който се спъва два пъти в един камък е пълен глупак. Е, аз се каня да го направя за трети! Топ прогноза, Аустрия II – Аустрия Лустенау 2 на 1,85 в efbet. Лустенау са водачи в класирането на втора лига и са в полезрението ми от два месеца насам. Дори си позволих да ги изравня с Пакши. А като казах Пакши, утре продължаваме обира с мача им срещу Академия Пукшаш. Часът е ранен – 13:30 и затова го маркирам още от днес. Пакши – Академия Пушкаш над 2,5 с гол/гол за 1,65 в efbet. Настъпиха някои размествания в мястото на опциите, и го търсите накрая в списъка от цели 170 позиции. Някъде към 140-о място. Но сега към австрийския мач, който бе проучен с полицейско куче. Вторият отбор на Аустрия Виена е съставен от млади футболисти. Годините на раждане са 1999, 2000, 2001 и 2003. Резултатите тръгнаха рязко надолу и натрупаха шест поредни поражения, защото някои опитни се контузиха, други ги качиха в първия тим. И отборът беше отслабен фатално. Срещу тях са опитни лъвове, които няма да пропуснат да ги разкъсат. Лустенау има отбор, който е готов за елита на Австрия. Събрали са добри футболисти, имат няколко силни наема от Франция, а напред триото е безмилостно. И Табакович едва ли ще пропусне втори мач без отбелязан гол. В заключение смятам, че Аустрия Лустенау няма да стане най-голямата ми издънка за сезона с трeти провал. Заслужаваха да ги зачеркна отдавна, но смятам, че ще ми се реваншират днес. 

Отдавна не сме имали колонка и три бонуса по 500 лева. Това ми дава възможност да освежа паметта за регламента. Колонка с един български мач от efbet лига дава право на участие в разпределението на три бонуса по 500 лева. Раздават се след всеки изцяло разигран кръг. Днес стартът дават Берое и Пирин. И независимо от съмненията – 1 на 1,65 в efbet. Подкрепата идва от Етър – Литекс 1 на 1,66 в efbet и Марек – Хебър 2 на 1,65 в efbet.

 И към дългоочакваното завръщане на големия футбол. Три мача от големите лиги. В Испания Леванте – Атлетик Билбао Х на 3,40 в efbet. Процентите бих разпределил така 25 – 45 – 30. Леванте се замесват в най-шеметните мачове, но днес може да е по-безлично от друг път. Във Франция Монако – Лил също отива към тройка на разсъмване. Съперниците имат важни мачове в Европа, но това няма да е пречка да се счепкат здраво. Лил е само с една победа в последните 6 мача, а Монако са без успех в последните 3. И тук се насочвам към Х за 3,30 в efbet. В Германия хикс няма как да има на Аугсбург – Байерн. Това е нещо като баварско дерби, което замества основното Нюрнберг – Байерн. И Мюнхен 1860 – Байерн. Но Аугсбург много рядко се противопоставят успешно на колоса. Интересна тенденция в последните им 4 мача на ВВК Арена. 4,3,2,1 гола за Байерн. По тази градация, днес трябва да се опита нула гола за гостите. Но това изглежда някак нелепо. Поглеждам към картоните и отбелязвам, че в последните си 5 мача, Аугсбург задължително получава по 3 жълти цвята. А това означава, че ще имат в този мач повече картони от Байерн. Аугсбург с повече картони за 1,85 в efbet. Дебют на тази опция в рубриката. 

Със силни препоръки за основен избор беше Мехелен – Брюж 2 на 1,90 в efbet. Шампионите преживяват труден сезон, но това е за сметка на доброто им участие в ШЛ. Днес обаче играят срещу подходящ съперник. В Дания много силни препоръки за гол/гол на Одензе – Виборг за 1,65 в efbet. Гостите са в серия от 12 мача без нула на таблото. И в Египет виждаме удобна атака на същата опция при Ал Ахли – Араб Конструкторс с гол/гол за 2,60 в efbet. Арабите имат 10 поредни мача с гол на чужд терен. А за гранда Ал Ахли е ясно, че ще вкара голове. В лондонското дерби между КПР и Лутън винаги падат много голове – над 3,5 за 3,30 в efbet. В Нидерландия Алмиър – Маастрихт 2 на 6,00 в efbet и Венло – Айндховен 2 на 2,45 в efbet. И се връщам към познатото направление гол/гол. Зенит – Нижни Новгород гол/гол за 2,75 в efbet. Странен е навикът на домакините да получават във всеки мач гол на „Крестовски“. Само Малмьо не успя да им отбележи в последните 2 месеца. И на това място се появява един стар мой боец – Бачка Топола. Но мястото им в елитната компания на мои любимци изстина. Все пак заради добрите стари времена над 4,5 гола за 6,00 в efbet. Мачът от сръбската Суперлита е между Бачка Топола и Металац. Царете на нулевите равенства Фуенлабрада получават шанс да потвърдят репутацията си срещу Мирандес с 0-0 за 8,80 в efbet.