Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70.00%
Заложени единици: 67
Спечелени единици: 87
YIELD: 30.07%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 62.30%
Заложени единици: 8563
Спечелени единици: 8138
YIELD: -4.96%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Вълнуващ уикенд с велики дела. И един клуб, който за мен вече не съществува. Хамбургер пропусна голям шанс да измие срама. Трети няма да има! Това в реда на шегата. 

Започва поредната страстна седмица с още по-страхотни мачове в европейските турнири. Но има дузина други занимателни неща. В понеделник e по план с много мачове от по нисък разряд. Това въобще не ме плаши. Топ прогноза, Бачка Топола – Колубара над 2,5 гола за 1,85 в efbet. Винаги ми става особено приятно, когато в по-мижав ден имам силен боец под ръка. А Бачка Топола са се доказали по всички възможни начини в моите очи. Истински голов гладиатор! Сега са в серия от 8 поредни оувъра за първенство и 9 от 10. Горчиво съжалявах, че ги пропуснах в първия кръг заради глупавите си принципи. Само вметвам, че същата грешка направих и с унгарския Пакш в петък. Нямам какво да допълня, само това, че победата на Бачка с над 2,5 дава твърде малко за да се поеме риска. Колубара са новаци и в първия мач завършиха 1-1. 

Нямах конкуренция при избора, но все пак ще посоча някои добри алтернативи. Сепси – Миовени 1 на 2,00 в efbet. Нямам сериозно обяснение за коефициента, домакините са изнесен напред фаворит в мача. Отпаднаха след дузпи в Европа, време е да си върнат настроението срещу новак. По-сериозен риск поемам с друга единица. Интер – Хонка 1 на 2,00 в efbet. Силни отбори от Финландия, които рано свиха знамената в Европа. Все ми се струва, че Интер ще направи силна финална част в първенството.

Преминавам към олимпийските игри, които са във фаза полуфинали. Очертават се вълнуващи мачове и в двете направление. При жените ви предоставям топ шанс с втория мач в програмата, който е от 14:00 часа. Австралия – Швеция 2 с над 3,5 гола за 3,90 в efbet. Отново се спирам от заглавие, защото съзнавам, че болшинството не признават женския футбол като сериозна работа. Но не е така! Що се отнася до насоката – победа за Швеция и финал срещу Щатите. Там вече американките ще вземат сладко отмъщение. В мъжкото направление утре от 11:00 часа Мексико – Бразилия над 2,5 гола за 1,90 в efbet. Ацтеките бяха всеки мач дотук над 2,5 гола. А и нещо ми потрепва за техен успех. 

Следва България с два мача от висшето ниво. То пък едно висше! Черно море – Ботев Пловдив гол/гол за 2,15 в efbet. Очаквам хубав мач заради гостите. Ако реализират пълния си потенциал, „канарчетата“ ще гонят място в тройката. И Пирин – Берое 1Х с под 3,5 гола за 1,90 в efbet. Миналата година направиха зрелищен мач за купата. Логично е Пирин да ознаменува голямото си завръщане с успех. Това са ми двата знака за колонка. Която знаете, че ви осигурява пряк излаз към трите бонуса от по 500 лева. А точно в понеделник съм най-успешен с българските мачове. 

И от България с катапулт към Аржентина. Време е да покажа познания. Архентинос Хуниорс – Сентрал Кордоба под 2,5 гола за 1,95 в efbet, Патронато – Нюелс Бойс 1 на 2,50 в efbet, Росарио – Алдосиви под 2,5 гола за 1,95 в efbet и Естудиантес – Арсенал де Саранди под 2,5 гола за 1,95 в efbet. Общо взето проба за ъндъри, такъв е профилът на първенството.

След вчерашния триумф няма как да пропусна риболовът с едра стръв. В Армения Арарат – Ноа 1Х с над 4,5 гола за 6,00 в efbet. Арменските отбори участваха в голови спектакли в Европа и могат да продължат тенденцията помежду си. В Беларус Витебск – Жодино над 4,5 гола за 9,00 в efbet. Жодино поеха 9 гола от Копенхаген, може да им е станало навик.

И завършвам със сборна секция. Вележ – Приедор 1 с под 3,5 гола за 1,95 в efbet. Вележ биха АЕК, та няма да се справят с някакви селяци! Сондериске – Нордселанд гол/гол с над 1,95 в efbet. Написах вчера, че традицията е несигурен индикатор и в Белгия дадох 0 от 4. Динамо Букурещ – Академия Клинчени над 3,5 гола за 4,80 в efbet. Динамо ги отписват отвсякъде, може пък да се мобилизират за голове. Лечия – Плоцк 1 на 2,30 в efbet. Това по донесение на полските шпиони. И Сириус – Йоребро 0-0 за 14,50 в efbet. Ще мирясам чак когато ми влезе едно нулево равенство в актива.