Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 63
Спечелени единици: 73
YIELD: -13.15%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 64.02%
Заложени единици: 8837
Спечелени единици: 8373
YIELD: -5,25%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

С огромно облекчение напускам зоната на националните отбори. Облекчение и задоволство от добре свършената работа. Липсваше ми само една заключителна добра прогноза, но то никога няма пълно щастие.

Белият кон вече пристигна и го яхвам за истинския футбол. Поне за мен клубните надпревари са най-съществени. И като прелюдия днес имаме безкрайни възможности за успех. Смятам да завърша първата десетдневка при топ прогнозите със солидна преднина от 4 зелени. Топ прогноза, Спартак Суботица – Бачка Топола над 2,5 гола за 1,70 в efbet. При първоначалното обхождане на списъка с невероятен кеф стигнах до Сърбия, където съзрях името на любимия ми клуб. Те са два в света – Пакши в Унгария и Бачка Топола в Сърбия. Който иска да стане с пълна сигурност при стопроцентово гарантиране много богат, залага на тези два отбора и си свирка с уста. В днешния случай всичко друго освен над 2,5 гола ще е огромна изненада, защото и Спартак Суботица е в същия ритъм – шест последователни оувъра. По ирония на съдбата днешните съперници не покориха линията само в първия си мач за първенство. След това бяха като машини. Бачка Топола естествено вкарва повече, защото през този сезон разчитат на две стари кучета в нападение – над 30-годишните Зек и Томанович. Няма никаква новина в головете им – вкарваха много и за предишните си клубове. Дали може да се вземе нещо повече като коефициент? Не бих дръзнал да търся допълнителна работа. В другия мач от същото първенство на Сърбия Напредък – Радник 1Х с под 2,5 гола за 2,10 в efbet.

И естествено няма да забравя онези 3 бонуса от по 500 лева, които се получават наготово само при пусната колонка с поне един български мач от efbet Лига. Днес този мач е Локомотив София – Пирин Благоевград и консервативното ми виждане е под 2,5 гола за 1,90 в efbet. По-голяма заслуга за прогнозата е на столичани. Смятам, че целта ще им ще бъде да не загубят, гостите са по-атрактивни и по-уязвими. Нищо чудно Локомотив да спечели с 1-0 днес. В затруднение съм с добавката в колонката, защото съм свикнал там да има мачове от Б група. Но днес няма, защото през седмицата се играха срещи за купата. При това положение без много ентусиазъм Екселсиор – Доордрехт 1 на 1,45 в efbet и последната съставка е заглавието днес.

И като се върнах към заглавието да отбележа многозначително, че днес основното направление са головете. Ще преследвам като куче пазач оувърите. Няколко ми направиха добро впечатление. А ще използвам и второто условие. Без никакви втори условия в Серия Б Беневенто – Лече над 3,5 гола за 3,10 в efbet. Няма да спирам да повтарям, че когато посочвам по-висока база имате пълното право да свалите линията на класиката или пък да я вдигнете до небесата. Не сте забравили какво правеше Беневенто преди няколко месеца? Спокойно могат да се търсят до 6-7 гола в мача. Лече са много подходящи за целта. В Унгария Дебрецен – Гьормот 1 с над 2,5 гола за 2,30 в efbet. Винаги се водя от убеждението, че две грешки поред са доказателство за глупост. Гьормот ме издъниха жестоко веднъж с оувър, втория път ще бъде успешен.

Като голов мач виждам Мидтиланд – Нордселанд в Дания с 1 с гол/гол за 2,80 в efbet. Винаги сравнявам каква разлика отваря над 2,5 гола и гол/гол. В случая вземаме цели 8 десети повече. А в Дания ако един мач тръгне на голове, то те ще са и в двете мрежи. И обратното в Белгия на Брюж – Остенде 1 с над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Тук рискът за гол/гол не си заслужава. В Англия ще вляза в обяснителен режим на Бирмингам – Дарби Каунти. Тук имаме потресаваща статистика в полза на гостите. Те нямат загуба на „Сейнт Андрюс“ в 8 поредни двубоя. А в последно време редовно стават голови спектакли – Х2 с над 2,5 гола за 5,75 в efbet.

И накрая майсторски клас. Най високо поставения мач днес е Лориан – Лил. Все пак играе шампионът на Франция, който обаче е на път да сдаде титлата рано. Прогноза под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Много надежди свързвам с Хихон – Леганес 1 на 2,40 в efbet. Изключителната ми привързаност към Бачка Топола не му даде възможност да се възкачи в заглавие. Но ще обобщя нещата в едно изречение. Хихон не случайно са на първо място в Ла Лига 2, а при удобен следващ случай  по- пространно ще се изкажа по въпроса. И срам и резил. Чак сега разбрах, че Рио Аве са изпаднали. Но това означава, че можем да разчитаме на тях във втора дивизия на Португалия. Ещрела – Рио Аве 2 на 2,00 в efbet. Днес мачове от първа лига на Румъния. Миовени – Хиндия Търговище 1Х с под 2,5 гола за 1,80 в efbet. И двете бомбички Шамрок Роувърс – Уотърфорд 2 на 9,00 в efbet и Енисей – Балтика Х на 3,20 в efbet.