Обща статистика:
Процент на успеваемост: 44.00%
Заложени единици: 3282
Спечелени единици: 2973
YIELD: -9,42%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Цветана Пиронкова излиза срещу Барбора Крейчикова днес в мач от третия кръг на „Ролан Гарос” и по мое мнение българката ще продължи похода си напред в турнира. Нейната противничка е специалистка по двойки, а в женската ранглиста заема 117-то място, като нашето момиче има всички шансове за победа срещу нея. Това ще бъде първи мач между двете в тура, но моят съвет е да залагате на българката на примамливия коефициент от 1.90 в efbet.

Следващото ми предложение пак е от третия кръг, като една срещу друга се изправят Катерина Синякова и Кики Бертенс, която бе изнесена на инвалидна количка след последния си мач. Дали поради тази причина коефициентът за нидерландката е много примамлив и моето предложение е да пробвате късмета си на 3.25 в efbetТова е страхотна възможност да увеличите сериозно парите си при успех на осмата ракета в световната ранглиста. Двете вече имат два мача една срещу друга в тура и са си разменили по една победа.

Насочваме поглед между мача между Мартина Тревизан и Мария Сакари в който втората е абсолютна фаворитка. Моето предложение тук обаче е за над 19.5 гейма, а коефициентът за този залог е 1.85 в efbet и определено си струва. Насочваме поглед към мъжкия турнир и мача между Рафаел Надал и Стефано Травалия. Моето предложение тук е за над 25.5 гейма, тъй като все пак очаквам вторият да вземе някой гейм повече срещу Краля на клея. Коефициентът е 2.00 в efbet. Травалия се представя впечатляващо до момента в турнира и това не може да се отрече. 

И последното ми предложение за деня е за сензационен резултат в мача между Александър Зверев и Марко Чекинато. Пробвайте късмета си на втория на коефициент от 3.15 в efbet.  Италианецът играе силно на клей и го доказва за пореден път, а Зверев има проблеми с постоянството и като нищо може да се поддаде на напрежението.