Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50.81%
Заложени единици: 4358
Спечелени единици: 3972
YIELD: -8,86%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днешната ми топ прогноза ще бъде от женския турнир в Маями и това е срещата между първата ракета в света Ашли Барти и беларуската машина Арина Сабаленка. Моето предложение тук е за успех в полза на първата, а коефициентът за нея е просто разкошен – 2.05 в efbet. Лекото предимство за Арина е заради факта, че в тура тя е натрупала три поредни победи над австралийката, но Барти има всички качества да стигне до успеха срещу нея и днес трябва да го покаже. Срещата между двете е от ¼-финалите на турнира, така че се очаква да бъде изключително интересна.

Продължаваме с женските мачове в Маями и ще се спрем на двубоя между Наоми Осака и Мария Сакари, в който аз прогнозирам успех с 2:0 сета в полза на японката, а коефициентът за този залог е 1.80 в efbet. До момента Наоми има четири победи от също толкова мача срещу тази опонентка и при добър за нея ден едва ли ще пропусне да стигне до чист успех от два сета. Следващото ми предложение е в полза на Бианка Андрееску срещу испанката Сара Сорибес Тормо, като успехът за канадката е оценен на 1.40 в efbet. Да, коефициентът не е толкова голям, но това е идеалният мач, който може да се комбинира с други срещи и да вдигне общия такъв. 

Насочваме поглед към мъжкия турнир в Маями.

Диего Шварцман се изправя с американския младок Себастиан Корда и ви предлагам да играете в полза на първия, а коефициентът за него е 1.70 в efbet. Джон Иснър и Роберто Баутиста-Агут също ще се изправят един срещу друг, а ако играта на Големия Джон върви, то тогава той може да победи испанеца на родна земя. Тук ви предлагам да пробвате късмета си на изненадата, а именно за успех в полза на гиганта Иснър, който е оценен на 2.80 в efbet

И последното ми предложение за деня е за мача между Марин Чилич и Андрей Рубльов, в който прогнозирам над 21.5 гейма в двубоя на 2.20 в efbet. Руснакът е в добра форма, но и хърватинът започва да навлиза в такава и изобщо не е за подценяване.