Обща статистика:
Процент на успеваемост: 65.79%
Заложени единици: 5694
Спечелени единици: 5197
YIELD: -8.72%

Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост вчера успях да позная победата на Григор Димитров над Райли Опелка в топ прогнозата ми в Индиън Уелс, а тези от вас, които са ме послушали и са ми се доверили, са удвоили парите си само от този мач. Днес отново ще бъде интересно, тъй като на американска земя има още доста интригуващи мачове, върху които ще се спрем.

За топ прогноза на деня ще ви предложа победа в полза на грузинеца Николоз Басилашвили срещу испанския ветеран Алберт Рамос на наистина прекрасния коефициент от 1.75 в efbet. До момента двамата са се срещали само веднъж на корта и това бе в Доха през 2018 година, когато Нико стигна до успеха. Оставаме в Индиън Уелс и ще се спрем на двубоя между Матео Беретини и Тейлър Фриц, в който на хартия първият е фаворит. Все пак обаче не трябва да се пренебрегва факта, че Тейлър играе на родна земя и пред родна публика, така че тук моето мнение е за над 22,5 гейма в мача на коефициент от 1.85 в efbet. До този момент двамата не са се изправяли един срещу друг в мач от ATP тура, като имат само една среща за Купа Дейвис, в която янкито стигна до успеха.

Поредното ми предложение от Индиън Уелс е за двубоя между Карен Хачанов и Пабло Кареньо Буста, в който лично аз очаквам оспорвана битка и според мен ще има брой сетове – 3, а коефициентът е 2.35 в efbet. На хартия нито един от двамата няма предимство и мачът е напълно равностоен. Двамата се познават отлично и испанецът води с 4-3 победи в преките двубои до момента. Стигаме и до мача между Анди Мъри и Александър Зверев, в който според мен британецът може да затрудни максимално противника си, макар че не се намира в най-доброто си състояние. Бих ви предложил брой сетове – 3, а коефициентът е 3.05 в efbet. Британецът е спечелил и трите си мача срещу този опонент, като за последно го надви в Синсинати през миналата година.

Последното ми предложение от мъжкия турнир е за мача между Гаел Монфис и Кевин Андерсън, в който според мен ще има над 22,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.85 в efbet. Монфис има 5 победи и само една загуба от този опонент, но южоафриканецът не е за подценяване, макар че в този двубой е в ролята на тенисиста с по-малки шансове за успеха. 

Ще обърнем внимание и на женския турнир в Индиън Уелс, където ни очакват също изключително интересни битки. Ще започнем с мача между Джесика Пегула и Елина Свитолина, в който бих ви предложил да потърсите успеха на втората, която като цяло е по-добрата тенисистка, макар че в момента не се намира в най-доброто си състояние, а тук коефициентът е 2.05 в efbet. Двете са си разменили по една победа до момента. И второто ми предложение от женския турнир, което е и последно за деня, е за срещата между Йелена Остапенко и Ига Швьонтек, в която прогнозирам успех с 2:0 сета в полза на втората на коефициент от 1.75 в efbet.