Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 66.67%
Заложени единици: 59
Спечелени единици: 70
YIELD: 10.42% 

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.72%
Заложени единици: 9612
Спечелени единици: 9238
YIELD: -3,89%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Краят на годината наближи съвсем. Утре ще напиша няколко обобщаващи думи, но изненада няма да има – 2021 година бе невероятна. Особено последните 4 месеца. Вече преминах престижната граница от 20 познати топ прогнози за месеца, но предупредих, че на четно число ентусиазмът ми се изпарява изведнъж. Но за 31-и съм приготвил нещо стопроцентово. 

А днес топ прогнозата е Порто – Бенфика Х2 на 1,85 в efbet. Стъпих на леда и усещам как се пропука под мен. Чист риск е, но с едно наум. Наскоро Порто прегази Бенфика с 3-0 за купата и гледах целия мач. Порто поведоха до 7-а минута с 2-0, а това си е чист късмет. След това Бенфика намали и голът бе отменен заради засада. Още два гола на Бенфика бяха отменени в мача, като единият от тях си беше чист скандал. Статистиката в това голямо дерби не е чак толкова в полза на „драконите“. На практика последните 8 мача за първенство на Ду Драгао са 3-3-2. Естествено по принцип това е троен мач, но домакинската победа изважда гостите от битката да титлата. А ми се струва, че е прекалено рано това да се случи. Мачът е главното шоу по телевизията тази вечер и си заслужава да бъдем в играта. Като някаква незначителна причина посочвам отсъствието на Луис Диас от състава на домакините. Хич не е малка щета. 

Още два мача в Примейра. Между слабаците Пасош де Ферейра и Санта Клара не може да произтече нещо значително – под 2,5 гола за 1,60 в efbet. И по средата Арука – Брага 1 на 5,50 в efbet. Кризата при Брага може да се удължи с още една шеста поредна загуба. Доста хора са им болни и това дава сериозен шанс за Арука. 

В Премиершип оцеля само Манчестър Юнайтед – Бърнли. Посочих под 2,5 гола преди два дни, дублирам прогнозата и днес за 2,30 в efbet. Нещата при Ралф Рангник въобще не вдъхват доверие. В Чемпиъншип Борнемут – Кардиф с над 2,5 гола за 2,05 в efbet. Домакините по някакво невероятно стечение на обстоятелствата ще си останат на първо място при всякакъв резултат. Но нещата на Скот Паркър въобще не са в цветущо състояние. Нотингам – Хъдърсфийлд 1 на 2,05 в efbet. Признавам, че това ми бе голямото изкушение за заглавие. И Сток Сити – Дарби Каунти Х на 3,50 в efbet, а като степен на сигурност това предложение отстъпва само на под 2,5 гола за 1,70. И от Лига Едно Съндърланд – Шефилд Уензди Х2 на 1,85 в efbet. Много наподобява на португалското дерби. 

Като е тръгнало на хиксове един такъв от Мароко. Хурибга – ФАР Рабат Х на 3,05 в efbet. И се насочвам към Турция, където вчера усетих сериозните проблеми за Фенербахче. А днес такива се виждат с просто око на Бешикташ – Алтай. Прогнозата ми е 1Х с под 3,5 гола за 1,85 в efbet, но прозират съвсем ясно контурите на продължение. В по-ранните часове Сиваспор – Анкарагюджу 1 на 1,85 в efbet и Газиантеп – Бурсаспор 1 на 1,75 в efbet.