Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.71%
Заложени единици: 3378
Спечелени единици: 3030
YIELD: -10.31%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Ще започнем с прогнозите от турнира в Кьолн като за начало днес, а топ предложението ми е риск за Беноа Пер срещу Денис Новак на разкошния коефициент от 2.55 в efbet. Французинът е доста по-опитен от своя съперник и вече го е побеждавал в единствената среща между двамата в тура, но не може да не се отбележи, че и двамата се намират в наистина доста лоша форма. 

Следващото ми предложение пак е от провеждащия се в Германия турнир, като този път ще се спрем на мача между Хуберт Хуркач и Миша Зверев. Тук е ясно кой е фаворит. Това е полякът Хуркач, като моето предложение за този мач е чиста победа за него с 2:0 сета на коефициент от 1.90 в efbet. Toва ще бъде първи мач между двамата в тура, така че определено ще бъде интересно да ги видим един срещу друг. 

И последното ми предложение от турнира в Кьолн е за срещата между Лойд Харис и янкито Стийв Джонсън, като предложението ми е за първия на коефициент от 1.65 в efbet. Насочваме поглед към турнира в Сардиния, който се провежда на клей и една доста интригуваща среща между сърбите Ласло Джере и Душан Лайович. На пръв поглед един непредвидим мач в който моето предложение е за брой сетове – 3, а коефициентът е 2.25 в efbet. И двамата са силни на червено, а до момента Джере води с 2-1 победи в преките мачове между тях в тура.