Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,73%
Заложени единици: 3136
Спечелени единици: 2842
YIELD: -9.38%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Тази седмица започваме със силния турнир в Рим и през цялата седмица прогнозите ще бъдат именно от него.

За топ прогноза съм избрал срещата между ексцентричния французин Беноа Пер и представителя на италианските домакини Яник Синер. Двамата до момента са се срещали само веднъж на корта и френският тенисист е успял да постигне успеха, като моето предложение тук е за над 21.5 гейма в мача на коефициент от 2.05 в efbet. Очаквам оспорвана битка, макар че на хартия Синер е абсолютен фаворит за крайния успех.

Следващото ми предложение от надпреварата е мача между Алберт Рамос и Кей Нишикори, който доскоро бе болен от COVID-19 и поради тази причина пропусна US Open. Тук моето предложение е успех за японския тенисист, който е оценен на 1.45 в efbet. За по-смелите играчи пък мога дори да предложа да рискуват за победа с 2:0 сета на Нишикори, като коефициентът тук е значително по-солиден – 2.10 в efbet.

Насочваме се към срещата между Кевин Андерсън и Юго Умбер, като тук силите са малко изравнени, но все пак южноафриканецът е по-добрият тенисист, макар че имаше доста проблеми с контузии. Моята прогноза е успех за Андерсън, който е оценен на 1.80 в efbet. Това ще бъде и първи мач между двамата в тура.

Насочваме поглед към женския турнир във Вечния град.

Камила Джорджи се изправя срещу украинката Даяна Ястремска, като според мен в този мач ще има 3 сета и можете да пробвате късмета си именно на този залог. Коефициентът е 2.40 в efbet, а не може да не се отбележи, че Ястремска в момента е без треньор, след като скъса със Саша Бажин преди седмица.

И последното ми предложение за деня е мача между Юлия Гьоргес и Данка Ковинич, в който съм склонен да заложа за първата на коефициент от 2.00 в efbet