Обща статистика:
Процент на успеваемост: 75.71%
Заложени единици: 6478
Спечелени единици: 6006
YIELD: -7.28%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Продължават интересните моменти от втората седмица на Australian Open, а топ прогнозата ми за деня ще бъде срещата от ¼-финалите между Гаел Монфис и Матео Беретини, която се очертава да бъде доста интересна. Тук моето предложение е за победа в полза на италианеца Беретини, а коефициентът за него е 1.65 в efbet и определено си струва да се пробва. До този момент двамата имат две срещи един срещу друг, като и в двата случая италианският тенисист е успял да стигне до крайния успех. 

Ще се спрем и на друг мач от ¼-финалите на турнира, който съпоставя Денис Шаповалов и Рафаел Надал, като Матадора е фаворит съвсем логично, но изобщо не е сигурно, че задачата му срещу канадеца ще бъде лесна. Статистиката показва, че двамата са си разменили по три победи в срещите помежду им, като единият успех за Рафа е в мач от Купа „Дейвис“. Тук моето предложение е за над 38,5 гейма, а коефициентът за този залог е просто разкошен – 2.00 в efbet

Насочваме смел поглед и към ¼-финалните срещи от женския турнир, където също ни очакват много интересни двубои. Барбора Крейчикова ще се изправи срещу Мадисън Кийс в един на пръв поглед абсолютно равностоен сблъсък, като моето предложение за него е брой сетове – 3, а коефициентът за този залог – 2.45 в efbet. Това ще бъде първи мач между тези тенисистки. 

И последното ми предложение за деня е отново мач от ¼-финалите на женския турнир, който съпоставя Ашли Барти и Джесика Пегула, като втората изобщо не е за подценяване и бих ви предложил над 19,5 гейма в мача, а коефициентът е 1.95 в efbet. Двете се срещнаха само веднъж в тура до момента през 2019 година и тогава Барти стигна до крайния успех.