Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 77.78%
Заложени единици: 63
Спечелени единици: 86
YIELD: 29.67%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.33%
Заложени единици: 9563
Спечелени единици: 9188
YIELD: -3,92%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Вече сме съвсем в навечерието на празниците и мачовете силно оредяват. А и днес е време за купуване на подаръци, а от утре за празнуване. Но ще предложа нещо постничко все пак.

Нещата се получиха както си му е реда. По учебник „неровердите“ не вкараха гол точно срещу Болоня. С лекота го направиха срещу Фиорентина, Лацио, Наполи, Рома, Ювентус, Интер, Аталанта и решиха да се издънят срещу далеч по-незначителен съперник. Но ми падна бремето с серията по никое време. Вече съм освободен психически. Но ще си гоня високото постижение за месеца. Топ прогноза, Бешикташ – Гьозтепе гол/гол за 1,75 в efbet. Вероятно ще има и трети гол в мача. Ситуацията е следната – аргументите ми са точно огледални на вчерашните. Гьозтепе са някакво чудо на чудесата. Последните 13 мача на Гьозтепе като гост са във формат гол/гол. И точно срещу изключително нестабилния Бешикташ, няма да развалят хубавата си серия.  Другият по-ранен мач Йени Малатия и Кайзери най-вероятно ще остане под 2,5 гола за 1,85 в efbet. И в добавка Х2 двоен шанс.

Последни два двубоя от кръга в Нидерландия. Много труден мач за ПСВ срещу Го Ахед Ийгълс. Тук съзирам мощна възможност за 0-0 за 27,00. Но моето предложение е по-авангардно. Първо полувреме ПСВ под 0,5 гола за 3,55 в efbet. И дублирайте същата прогноза и за второ полувреме. Спарта – Валвийк Х2 за 2,00 в efbet. Нямаме публика и няма домакински фактор. 

Четири мача за купата на Португалия. Имаме ранно издание на голямото дерби Порто – Бенфика. Няма как мотивацията да не бъде на максимална степен – гол/гол на 1,80 в efbet. В останалите три мача се доверявам на домакинския фактор. Мафра – Морейрензе 1 на 3,05 в efbet, Рио Аве – Белененсес 1 на 2,15 в efbet и Визела –Брага 1 на 4,25 в efbet.

В гръцката купа предлагам следните неща. Арис да вкара над 0,5 гола за 1,40 в efbet, Ламиа да вкара над 0,5 гола за 1,50 в efbet. Мачовете са ОФИ – Арис и Йоникос – Ламиа. Следва коледния подарък Кифисия – АЕК на 11,00 в efbet. И накрая най-доброто за деня. Вече знаете, че Волос са ми сред личните бойци.  Волос – Панатинайкос над 2,5 гола за 2,15 в efbet. В последните 16 мача на Волос се получиха 15 оувъра. А точно тогава изтеглих късата клечка.