Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 75%
Заложени единици: 51
Спечелени единици: 64
YIELD: 0.69%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 67.56%
Заложени единици: 9285
Спечелени единици: 8835
YIELD: -4,85%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Ден втори от същинската част в последния квалификационен цикъл за годината. В първия гръмнаха доста бомби, което е изненадало не само мен, а и целия свят. Днес отсъства единствено зона Азия, така че програмата е повече от богата. 

Започваме с квалификациите в Европа, откъдето идва и топ прогнозата – Австрия – Израел гол/гол на 1,70 в efbet. В момента на писане на рубриката Израел все още има шансове за второто място, но преди първия съдийски сигнал в Клагенфурт те ще са се изпарили, тъй като Шотландия ще е спечелила гостуването си в Молдова. Така че без напрежение двата отбора ще могат да играят освободено и да направят нещо подобно като срещата помежду им в Хайфа, спечелена от Израел с 5:2. Започвам първо с гола на гостите, достатъчно е да кажа едно име – моят любимец Еран Захави, който е втори сред реализаторите в квалификациите с 8 попадения. Той ще бъде на терена и съм сигурен, че ще се разпише поне веднъж. Иначе Израел е вкарал общо 18 гола и не отбеляза единствено във вратата на червената стена Дания. В същото време Израел запази суха мрежа само в един двубой, което е гаранция, че и сега ще инкасира поне едно попадения. Австрийците имат солидни играчи в нападение и са длъжни да завършат положително тази трагична квалификационна кампания. Иначе през този век двете страни са играли помежду си 5 пъти, а във всеки един от мачовете се стигна до размяна на попадения. 

Вече споменах за визитата на Шотландия на Молдова от същата група, която ще гарантира второто място на гайдарите в групата. Прогнозата е 2 с хендикап на 1,75 в efbet. Молдова загуби всяко едно от домакинствата си с разлика от повече от един гол, сега това ще се повтори. За Дания – Фарьорски острови не се предлагат много възможности преди старта на сблъсъка, но ако се появи на живо, може да пробвате 3:0 или 4:0 точен резултат. Едно е сигурно – червеният динамит отново няма да инкасира попадение. 

Два мача от нашата група по пътя към Катар, а единият е с цената на първо място – Италия – Швейцария под 2,5 гола на 1,85 в efbet. Ще падне сериозно надлъгване на „Олимпико“ и се съмнявам двата отбора дори да се доближат до линията. В другата среща Северна Ирландия – Литва 1 с хендикап на 2,50 в efbet

Англия ще си реши проблемите в днешното домакинство на Албания, но вътре в мен има някакво странно усещане, че гостите ще се разпишат веднъж – гол/гол на 3,25 в efbet. В другия двубой Андора – Полша над 3,5 гола на 1,99 в efbet. 0:4 му отива перфектно на този мач.

Отиваме в Африка, където най-добрата възможност е Ангола – Египет 2 на 1,81 в efbet. Победата осигурява класиране в следващата фаза на фараоните и те ще я постигнат. В последния мач за деня Судан – Мароко над 2,5 гола на 1,70 в efbet. В групата всичко е ясно, така че двата отбора трябва да ни поднесат един резултатен двубой. На Буркина Фасо – Нигер 1 с хендикап на 1,85 в efbet

Вчера поизбързах малко със срещата Уругвай – Аржентина, която се играе тази вечер след полунощ. Припомням и предложението – под 2,5 гола на 1,70 в efbet. И за финал отиваме в зона КОНКАКАФ, където знаете, че основното направление е мачове с малко попадения. Без излишни обяснения Канада – Коста Рика 1 с под 3,5 гола на 1,90 в efbet, САЩ – Мексико под 2,5 гола на 1,65 в efbet, Хондурас – Панама Х2 двоен шанс на 1,70 в efbet и Ел Салвадор – Ямайка Х2 двоен шанс с под 2,5 гола на 2,00 в efbet.