Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50.00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици: 69
YIELD:-0.58%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 58.47%
Заложени единици: 8074
Спечелени единици: 7632
YIELD: -5.47%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Казват, че когато се затвори една врата се отваря друга. Е, за нас вратата се затръшна вчера. Няма как да не ни липсват големите мачове, които приключиха изцяло вчера. Но отново се връщам към онази вечна мисъл, че в съвременния футбол такова нещо като почивка няма. И фактите говорят красноречиво – дори след края на големия футбол днес имаме 200 събития.

Минавам на нов режим, но съм със старите големи претенции. Само съобщавам, че вече стартирах подготовката за европейското първенство. Днешна топ прогноза, Розенборг – Молде над 2,5 гола с двата да отбележат за 1,80 в efbet. И веднага споделям, че далеч по-уместно беше да се отиде на линията над 3,5 гола. Забелязвам, че силните отбори в Норвегия стартираха първенството без никакви такива от сорта „още не сме навлезли в игрови ритъм“. Силните отбори бележат, та се късат. И най- вече днешните съперници Розенборг и Молде. Интересен факт е, че Розенборг и Молде играха срещу един и същ отбор последния си мач – Бран. Розенборг премина през перипетии с две обръщалки. Молде сгази Бран с 4-0. Но, че могат да вкарват голове е без съмнение.

Други седем мача в Норвегия. Вече сте си задали уместния въпрос, защо в прогнозата не е Бодьо Глимт. И сте прави да питате. Бран – Бодьо Глимт 2 с над 2,5 гола за 2,20 в efbet. На 99 процента съм сигурен, че няма мърдане от тази комбинация. Бран хапна три от Розенборг и четири от Молде, а Бодьо както добре се знае са по-добри вкарвачи от споменатите. Тук минавам на лирическо отклонение. В Норвегия забранявам да се играе класически оувър. Щом сме стигнали до това заключение, задължително използваме опцията гол/гол с над 2,5. Практически изглежда по следния начин – Кристиансунд срещу Стромгодсет над 2,5 с гол/гол за 1,95 в efbet.

Основен акцент за деня е Дания. В последно време съм с много високи показатели там. Брьондби няма да изпусне титлата в последния момент. Брьондби . Нордселанд 1 с под 4,5 гола за 1,95 в efbet. Всичко опира до това как ще подсилим единицата. Вариантите бяха два – над 2,5 и под 4,5. Избрах вторият – мачът е с огромен залог и няма място за веселба с голове. Има една хубава песен, специално написана за Копенхаген – Закъсня, фатално закъсня. Рандерс – Копенхаген 2 с гол/гол за 2,70 в efbet. А пък за Мидтиланд е в сила онова за власите и Дунава. Мидтиланд – Орхус 1 с гол/гол за 2,70 в efbet. В долния поток имаме нещо категорично и неотменимо – Вейле срещу Лингби 1 на 2,30 в efbet. Пишем твърдо 1 и си свиркаме. И за разнообразие търся изненада на Одензе – Хорсенс 2 на 5,50 в efbet.

И от по студено към по топло. Предпоследен кръг. Нещата са почти напълно изяснени в горната половина и доста мътни в долната. Жирона – Алкоркон двата да вкарат – Не за 1,75 в efbet. На 90 процента гол няма да отбележат гостите. Кастейон – Райо Валекано 2 на 2,05 в efbet. Райо ще потопи последната искрица надежда на домакините. Фуенлабрада – Хихон 2 на 2,05 в efbet. Домакините се спасиха и запразниха. Лас Палмас – Албасете гол/гол на 2,20 в efbet. Гостите са много опасни.