Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 66.67%
Заложени единици: 59
Спечелени единици: 73
YIELD: 35.34% 

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.62%
Заложени единици: 9604
Спечелени единици: 9224
YIELD: -3,95%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Няма какво да крия, че основното ми ментално направление от известно време са мачовете в началото на януари. Но пък и всеки ден си е важен с това, което ни предлага като възможности.

Напоследък съм в спокоен ритъм при топ прогнозата. И ако практиката да познавам на нечетно число се задържи, днес ще съм Право в целта! А и имам сериозен боец за тази цел. В последните шест кръга на Чемпиъншип, Блекбърн буквално е в стихията си. Шест поредни победи и по нищо не изглежда, че серията ще спре днес срещу един от най-слабите в лигата. Да си го кажем направо – най-слабият! Блекбърн – Барнзли 1 на 1,70 в efbet, като могат да се потърсят и поне два гола в победата на домакините. Както и да се улучи името на голмайстора, който няма как да е друг освен Бен Бреретон. Чилийската звезда се превърна в машина за голове и нищо чудно да смени екипа през януари с елитен клуб. Тогава вече нещата за Блекбърн могат да засекат. Още един мач от същата лига. Ковънтри – Милуол 1 на 1,95 в efbet. Типична руска рулетка, но от далечните 80 години харесвам Ковънтри.

И към Висшата лига с останалите два мача след преброяването на налични играчи. Челси – Брайтън 1 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet. На “Вила Парк“ най-накрая „сините“ счупиха каръка и като нищо отново да се насочат към първото място в класирането. А това лесно може да се получи, ако Сити последва Ливърпул и не вкара гол на Брентфорд. Почти невъзможно е да се случи, но пък Брентфорд да вкара гол е напълно възможно. Прогноза – Брентфорд над 0,5 за 2,30 в efbet.

Има доста възможности днес, но ще се огранича само в Португалия и Турция. Три мача в Примейра лига. Слабаците Фамаликао и Белененсес могат само да спукат няколко топки. Може и въобще да не паднат попадения, но моят вариант е двата да вкарат – Не за 2,00 в efbet. След това на обратното мнение с Гимараеш – Боависта гол/гол за 1,95 в efbet. И последен Спортинг – Портимонензе 1 с хендикап за 1,95 в efbet. Тук обаче имам и напълно равностойна алтернатива в лицето на първо полувреме 1.

Към купата на Турция, където пропускам началния час 12:00. Но по-късно прихващам Карагюмрук – Бодруспор с 1 на 1,75 в efbet. Първото срещу третото ниво и коефициентът е необясним, освен ако нямаме индикации за измама. Долу–горе същата картина на Гьозтепе – Самсунспор с 1 на 1,80 в efbet. Гьозтепе са ми любимците за оувър в Турция, така че имаме и втори вариант. И най-късно излизат на терена Фенербахче и аматьорският Ифлет. Тук посочвам гол/гол за 2,45 в efbet, но предвид вчерашната изненада с Галатасарай, може да се потърси и супер сензация. От грандовете тази година може да се очаква всичко!