Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60,00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици: 85
YIELD: 22.61%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,78%
Заложени единици: 6116
Спечелени единици: 5841
YIELD: -4,50%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Както се казва – хитрата сврака с двата крака. За да взема повече изпуснах питомното и подгоних дивото. Болезнено е, но това е Шампионска лига. В моите очи идиотска лига!

Днес няма да поемам риск и да се правя излишно на герой. Имам си под ръка изпитания боец Бодьо Глимт. Топ прогноза Х2 с над 2,5 гола за 1,80 в efbet. И пак сам си създавам усложнения, мачът е абсолютно непоклатимq класически оувър над 2,5 гола. Ама вече сме разкрити и коефициентът е само 1,40. Трябва да умра от срам, ако предложа 1,40! Много рядко слагам в заглавие над 3,5 гола и затова се насочих към нещо, което хем е риба, хем е рак. Преди точно една година Волеренга преби Бодьо с 6-0. А Бодьо и тогава не бяха хич слаби. Сега обаче им се доверявам след като са с 11 победи и един равен от 12 мача в първенството. Волеренга са добри домакини, но досега играха само с отбори след 6-то място и надолу. За пръв път им гостува фаворит. Не разчитам на безпроблемна победа, но с хикса смятам, че ще удържа фронта. Като точен резултат съм раздвоен между 1-2 и 2-2.

И към Шампионска лига, където абсолютно нищо не е ясно. Е, ясно, че е Байерн вече се е класирал, но накъде ще тръгне реванша с Челси никой не може да предвиди. Посочвам го гол/гол за 1,70 в efbet. Сините от Лондон няма да останат капо от двата мача. И Барселона – Наполи може да предложи неочаквано развитие и още един гранд да не пътува за Лисабон. Предвиждам тегава история – под 2,5 гола за 2,40 в efbet. Все пак Наполи са италианци и могат да се зазидат отзад.

Вчера в България един случаен гол за Хебър ми разби колонката. Иначе мачът между двете ЦСКА-ата го предвидих гениално. Много хора се бяха насочили към двойката и след мача гледаха жално! С началото на новото първенство продължава бонус играта за 500 лева за която трябва да съставите колонка само с един български мач. Днес пак ще са три. В А група Монтана – Арда 1 на 2,30 в efbet. Монтана направиха страхотни контроли, а Арда бяха на другия полюс. Нещо много ме привлича Б група. Своге – Локо Сф 2 на 1,70 в efbet и Локо Горна Оряховица – Нефтохомик 1 на 1,60 в efbet. Само неудобството ме спря да го сложа в заглавие. Нефтохимик са пълна трагедия и ще е чудо ако оцелеят в Б група. 

Извън колонката добавям Янтра – Кариана 2 на 2,60 в efbet. Гостите са далеч по-силния отбор, необясним е коефициента за домакините. И се връщам в елита с Ботев Враца – Лудогорец 1 на 8,00 в efbet. Не съм луд, просто съм паметлив. Помня едни мачове на Лудогорец с Любимец и Хасково пак при откриването на сезона.

Ще съставя редовната съботна сборна секция, но предупреждавам, че вижданията ми са доста дантелени. Все още се пренастройвам от големите първенства към селата и паланките. По традиция търся редовно някоя голова измама в Беларус. Днес съм се спрял на Енергетик – Неман над 3,5 гола за 3,55 в efbet. Може да го подгоните и на още по-високо. Последните три мача на Енергетик като домакините са 1-4, 1-8, 5-0. А те и по принцип винаги са ми съмнителни. В Китай от 15:00 часа Гуанджоу РФ – Джиангсу Сунинг. Основното ми направление е ясно – гол на моя човек Еран Захави в мача. Но прогнозата ми е второ полувреме над 2,5 за 3,50 в efbet. В Ирландия, Уотърфорд – Корк 1 на 2,30 в efbet. Гостите тънат в пълна мизерия и почти сигурно ще загубят. В Италия Киево – Специя под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Така е тръгнало, така ще карам до края. В Катар мач между грандовете Ал Сад и Духаил. Свикнали са да бележат яко – над 3,5 за 2,65 в efbet. Ще си спазя принципите и ще пропусна първите кръгове в Белгия и Русия. Макар, че в Белгия трите мача бият към прекалено сигурни единици.