Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 71.43%
Заложени единици: 46
Спечелени единици: 60
YIELD: 29.67%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.87%
Заложени единици: 6550
Спечелени единици: 6261
YIELD: -4,41%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Вече му се вижда края на сухия период. Още малко и големите мачове се връщат. Но вече съм доказал, че в трудни времена показвам висока успеваемост. И още нещо, силният ми ден с националните отбори още не е дошъл. Имам още само два опита – днес и утре.

Пълно равенство в топ прогнозите за месеца. Но нито веднъж не съм водил в резултата. Време е да поведа хорото за октомври. Топ прогноза, Богота – Картахена 1 на 1,80 в efbet. Много често съм горял като факла на такива екзотики. Но не малко пъти и съм успявал. Мач от втора лига на Колумбия. Предполагам, че и двата отбора са много слаби след като не са в първа лига. Причината да заложа на сляпо за Богота е формата на съперниците. Богота е под пълна пара, а Картахена е на обратния полюс. Първият срещу последният е нормално да завършат резонно 1. Мачът е от 22,00 часа.

И да видим какво имаме при националните отбори. Лигата на нациите е със седем мача. При елитните Германия приема Швейцария и очаквам нова порция несериозно отношение от страна на немците. 1Х с под 3,5 гола за 1,75 в efbet изчерпва възможностите. Първоначално се бях насочил към двата да вкарат. Немците са пропускливи. В другия голям мач Украйна приема Испания и предвид тежките обстоятелства 2 с над 2,5 за 2,00 в efbet. Очаквам отворен мач с много атаки и голове.

При посредствените започвам с Азербайджан – Кипър 1 на 2,45 в efbet. Имам константно отношение към класата на Кипър. Черна гора – Люксембург под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Фаворитите в групата трудно ще отбележат много попадения. Твърдо под 2,5 гола е опцията на Фар. Острови – Андора за 1,50 в efbet. Латвия – Малта ще спукат топката и може да остане 0-0. Прогноза Х на 3,55 в efbet.

Следва продължение с младежки мачове. Латвия 21 – Русия 21 2 с под 3,5 гола за 1,90 в efbet. Полша – България 1 с хендикап за 2,50 в efbet. Нашите тръгват с голяма кошница, но от това, което видях в първия мач на „Овча Купел“, поляците ми изглеждат като абсолютни фаворити. Загубата с 0-3 в София бе доста несправедлива. Северна Македония – Израел 1 на 1,95 в efbet. Твърдо разчитам на Северна Ирландия – Украйна – 2 на 1,90 в efbet. Световните шампиони стъпиха на педали и бият редовно.

Последната порция национали е от Южна Америка. Чили – Колумбия 1Х с над 1,5 гола за 2,15 в efbet. Чилийците загубиха злощастно в Уругвай и сега очаквам да запишат поне една точка в актива си. Боливия – Аржентина гол/гол – Не за 2,00 в efbet. Много труден мач за „гаучосите“, бих заложил дори на тяхна загуба в Ла Пас. Перу – Бразилия гол/гол на 2,00 в efbet. Имам големи очаквания за домакините. Еквадор – Уругвай 1 на 2,50 в efbet. Последните пъти домакините изтръгваха победата по някакъв начин. Много лесна прогноза на Венецуела – Парагвай Х2 с под 3,5 гола за 1,80 в efbet.

Днес в полезрението ми попадна руската ФНЛ. Торпедо – Брянск под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Криля Советов – Спартак 2 гол/гол за 2,15 в efbet. Чайка – Оренбург Х на 4,10 в efbet. Най-доброто го оставих за накрая – Велес срещу Нижни Новгород 2 на 2,55 в efbet. Нижни нижат победа след победа в последно време.