Националният отбор на България излиза срещу Грузия в приятелски мач на стадион “Васил Левски” днес. “Лъвовете” пропускат кръга от световните квалификации, след като миналата седмица бе успешна за тях и взеха четири точки от двубоите с Италия (1:1) и Литва (1:0). Сега селекционерът Ясен Петров ще може да направи доста размествания в състава и да опита различни тактически варианти, които да му послужат в следващите официални мачове.

Грузия е в серия от три загуби без отбелязан гол – 0:3 срещу Нидерландия в контрола, 0:1 срещу Косово и 0:4 срещу Испания. В квалификационната си група за Мондиал 2022 отборът на Вили Саньол е на дъното с едва 1 точка от 5 мача.

Според efbet срещата ще бъде равностойна, но все пак България е с по-големи шансове за победа. Коефициентът за играчите на Ясен Петров е 2.40. За гостите от Изтока ставката е 3.40, а за равенство в центъра на София се приемат залози на 3.20.

 Ние очакваме да видим отворен мач и двата тима да играят освободено. Затова се насочваме към залог за над 2.5 гола, който е на примамливото 2.45.