Обща статистика:
Процент на успеваемост: 67.00%
Заложени единици: 5750
Спечелени единици: 5299
YIELD: -7.85%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост топ прогнозите ми от последните два дни излязоха, така че днес ще се опитам да позная трета поредна такава.

Този път топ прогнозата ми за деня е от турнира в руската столица Москва, като прогнозирам победа на ветерана Марин Чилич срещу американеца Томи Пол, а коефициентът в полза на хърватина е доста добър – 1.75 в efbet. Интересното е, че двамата никога не са се изправяли един срещу друг в тура и това ще бъде първи мач между тях, но определено ни очаква интересна битка.

Второто ми предложение пак е от надпреварата в руската столица, като ще се спрем на двубоя между Иля Марченко и Джон Милман, в който прогнозирам победа в полза на втория. Австралиецът е по-добрият тенисист от двамата, макар че силите в зала са изравнени. Коефициентът за Милман е апетитен – 1.75 в efbet, така че можете спокойно да пробвате късмета си за него. Toй води с 2-1 победи в преките битки и е побеждавал украинеца на турнира в София през миналия месец, който също бе в зала. И последното ми предложение от днешния ден в Москва е за мача между представителя на домакините Карен Хачанов и Джейм Дъкуърт, който играе като цяло доста силно в зала напоследък и изобщо не е за подценяване. Тук моето предложение е за брой геймове – над 21,5 гейма в срещата, а коефициентът за този залог е 1.80 в efbet. В статистиката Хачанов води с 2:0 победи над този противник.

Насочваме поглед към турнира в Антверпен, където ни очакват също доста интересни за прогнозиране мачове. Първото ми предложение е за срещата между Артур Риндеркнех и Душан Лайович в която първият е в ролята на фаворит, а моето предложение е за брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е апетитен – 2.40 в efbet. Оставаме в Белгия и стигаме до мача между Дженсън Бруксби и Ботик ван де Зандшулп в който прогнозата ми е категорично за успех в полза на първия, а коефициентът за него е 1.50 в efbet. Бруксби прави доста стабилен сезон за млад тенисист и определено впечатлява с изявите си. И последното ми предложение за деня и от турнира в Антверпен е за победа на Роберто Баутиста-Агут срещу унгареца Мартон Фучович на 1.50 в efbet.