Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50.40%
Заложени единици: 4334
Спечелени единици: 3935
YIELD: -9,20%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Ще започнем днешните прогнози с топ прогнозата за деня е и тя е за срещата между чилиеца Кристиан Гарин и Марин Чилич. Двамата се срещат в мач от втория кръг на турнира в Маями, а моето предложение е да залагате за хърватина, който макар и да не се намира в най-доброто си състояние като цяло демонстрира по-добра игра на твърди кортове. Чилич е спечелил единствената среща срещу този противник през 2019 година, но тя беше на трева, така че това е техен първи мач на хард в тура. Коефициентът за Марин е прекрасен – 1.85 в efbet, а вие можете да пробвате късмета си в негова полза.

Няма как да пропуснем и срещата между представителя на янките Бьорн Фратанджело и Лоренцо Сонего, който в момента е в ролята на фаворит, макар и да не е толкова изявен такъв. Тук моето предложение е за оспорвана битка и брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е 2.40 в efbet.

Насочваме смело поглед към поредната битка в Маями и срещата между Миомир Кецманович и Адриан Манарино, която на пръв поглед изглежда непредвидима. И тук обаче битката ще бъде оспорвана, а моето предложение е за над 22,5 гейма в мача на коефициент от 2.15 в efbet.

За тези от вас, които обичат повече рисковете, можете да заложите на ексцентричния италианец Фабио Фонини, който ще срещне американския младок Себастиан Корда. Коефициентът определено си струва, а победа за Фонини е оценена на 2.45 в efbet. Ако има ден, Фабио може да победи всеки в тура. И последното ми предложение от мъжкия турнир в Маями е за успех на Мартон Фучович срещу австралиеца Танаси Кокинакис на 1.70 в efbet.

Ще обърнем внимание и на някои от женските мачове в Маями.

Ана Конюх се изправя срещу полякинята Ига Швьонтек, а втората е абсолютна фаворитка за успеха и аз съветвам да играете за победа с 2:0 сета в нейна полза на коефициент от 1.60 в efbet. Освен това може да пробвате за успех на Каролина Плишкова срещу Джесика Пегула, който е оценен на прекрасния коефициент от 2.35 в efbet.