Обща статистика:
Процент на успеваемост: 74.29%
Заложени единици: 6372
Спечелени единици: 5890
YIELD: -7.56%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днешните прогнози ще бъдат изцяло посветени на квалификациите за Australian Open, които вървят с пълна пара. Топ прогнозата ми за деня е за чист успех в полза на японеца Таро Даниел срещу Джан Марко Морони, а коефициентът за този залог е обещаващ – 1.90 в efbet. До момента двамата никога не са се срещали в тура, но италианецът е в слаба форма с четири загуби в последните пет мача. 

Продължаваме със срещата между Хуан Пабло Фицович и Салваторе Карузо в която бих ви предложил брой геймове – над 22,5, а коефициентът е 2.10 в efbet. Вторият е в ролята на фаворит, но южноамериканецът при никакви обстоятелства няма да се даде без бой, така че можем да очакваме сериозна битка тук.

Следващото ми предложение от квалификациите е за сблъсъка между Доминик Щефан Щрикер срещу Матю Ебдън, като тук на хартия ни очаква един напълно равностоен сблъсък. Винаги съм твърдял, че се случва често подобни мачове да завършват в трисетови битки, така че ще ви предложа брой сетове – 3, а коефициентът е 2.30 в efbet. Това ще бъде първи мач между двамата в тура. 

Стигаме и до един друг напълно равностоен сблъсък, който съпоставя Лиъм Броуди и Джефри Джон Волф, като тук прогнозирам също брой сетове – 3. Коефициентът за този залог е 2.30 в efbet, като ще бъде доста интересно кой ще спечели първия директен сблъсък между тези двамата. 

Насочваме поглед към женските квалификации за Australian Open и срещата между Мирям Бьорклунд и Арина Радионова в която прогнозирам успех за втората. Победата в полза на нея е 1.70 в efbet, като тя има да си връща на своята опонентка за загубата в единствения мач между двете през миналата година. 

И последното ми предложение за днешните прогнози отново е от женския турнир, като ще се спра на брой сетове – 3, за сблъсъка между Франческа Ди Лоренцо и Кристина МакХейл, като коефициентът тук е 2.55 в efbet.