Обща статистика:
Процент на успеваемост: 75.71%
Заложени единици: 6486
Спечелени единици: 6006
YIELD: -7.40%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ще се спрем на другата част от ¼-финалите на Australian Open, като топ прогнозата ми за деня ще бъде срещата между Яник Синер и Стефанос Циципас. Предложението ми тук е за победа в полза на гръцкия тенисист, а коефициентът за него е просто перфектен – 2.30 в efbet. Гъркът има предимство с 2-1 победи над този противник в статистически план, но като цяло Синер демонстрира страхотен прогрес и именно това е причината да бъде в ролята на фаворит, макар и малък, в днешния двубой. 

Продължаваме с другия мач от тази фаза при мъжете, който съпоставя Феликс Оже- Алиасим и абсолютния фаворит в мача Данил Медведев. Канадецът демонстрира фантастичен тенис от началото на турнира и не вярвам да се даде без бой на своя противник, така че тук бих ви предложил над 35,5 гейма на 2.00 в efbet . В статистически план Данил има пълно превъзходство с 3 победи от също толкова срещи с именития си противник. 

Отиваме към жените, където ще се спрем на ¼-финалните битки, които ще се състоят през утрешния ден. Даниел Роус Колинс се изправя срещу Ализе Корне, а втората демонстрира уникален тенис от началото на турнира и бих ви предложил да потърсите изненадата именно в нейна полза, а коефициентът е апетитен – 3.50 в efbet. Toва ще бъде първи мач между тези две тенисистки в тура. 

И последното ми предложение за деня е другият мач от тази фаза при жените за утрешния ден, който съпоставя Ига Швьонтек и Кая Канепи. Полякинята е фаворитка, но Канепи прави чудеса от самия старт на турнира, така че ще ви предложа брой сетове – 3, а коефициентът е 2.95 в efbet.