Отборът на ЦСКА 1948 се изправя срещу Монтана в мач от петия кръг на efbet Лига. “Армейците” ще се стремят да спечелят първа победа за сезона, след като до този момент не успяха да запишат успех в началните си четири срещи. Гостите от своя страна вече имат три точки в актива си, след като надвиха Етър с 1:0 преди няколко седмици. Двата тима бяха във Втора лига през миналия сезон и изиграха вълнуващи срещи, в които ЦСКА 1948 спечели на два пъти.

“Червените” ще се надяват на опита и класата на Мартин Камбуров и Галин Иванов, за да положат основите на успеха, докато Монтана ще разчита на хитростта на старши треньора Никола Спасов, който не веднъж е успявал да излезе победител, когато не е бил фаворит.

Според Efbet домакините са с предимство с коефициент 1.55, докато за гостите ставката е доста сериозна – 5.50. Равенството пък е оценено на 4.35

Нашето очакване е, че наистина ЦСКА 1948 ще се поздрави с успех. Ще рискуваме със залог домакините да спечелят и двете полувремена на хубавия коефициент 4.00.