ЦСКА-София се изправя срещу Виктория (Пилзен) в мач-реванш от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. “Червените” загубиха първата среща с 0:2, като разочароваха с представянето си, въпреки че един от головете за чехите да падна от засада. Днес тимът на Стойчо Младенов трябва да покаже съвсем друго лице, ако иска да стигне до крайния успех и да влети в групите. 

Резултатът от двубоя в Пилзен дава сериозно предимство на Виктория, но българите се надяват, че чехите не са същият отбор отпреди няколко години, който се беше превърнал в редовен участник в груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа. 

Според efbet ще видим равностоен мач, като все пак ЦСКА-София има леко предимство с коефициент 2.52. За гостите ставката е 2.95, докато за равенство, което ще бъде добре дошло за Виктория се приемат залози на 3.35.

Ние очакваме затворен мач от страна на гостите, като ще се стремят да запазят аванса си непокътнат възможно най-дълго. Затова се насочваме към залог за под 2.5 гола, който е 1.85. “Червените” от своя страна ще пробват да стигнат до продължения и 2:0 изглежда най-реалистичният резултат за това.