Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,91%
Заложени единици: 3038
Спечелени единици: 2761
YIELD: -9,11%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Напоследък започвам да навлизам в страхотна форма и вчера отново познах топ прогнозата на дневните ми прогнози, а днес ще се опитам отново да дам най-доброто от себе си за всички фенове на тениса. Ще продължим изцяло с US Open, като прогнозите за този голям турнир ще бъдат и през следващите дни.

За топ прогноза съм подбрал завръщането на родната тенис звезда Цвети Пиронкова на корта след дълго отсъствие, като в мач от първия кръг на турнира тя ще срещне рускинята Людмила Самсонова. Съвсем в реда на нещата, след като толкова дълго време е била извън игра, нашенката е тотална аутсайдерка срещу 120-тата ракета в света. Все пак обаче моето предложение за този мач, което е и патриотично, е за над 18.5 гейма в двубоя на коефициент от 2.50 в efbet. Смятам, че въпреки дългото си отсъствие Пиронкова се е подготвила добре за първия си турнир и няма да се представи толкова лошо. 

Ще се спрем и на друг сблъсък с българско участие в силния турнир, като Виктория Томова среща една от най-талантливите американки в тура, в лицето на Аманда Анисимова. Втората е абсолютна фаворитка за успеха, но все пак смятам, че Вики има силите ако не да спечели то поне да я затрудни. И тук ще се спрем на геймовете, като моето предложение е за над 18.5 гейма в мача, а коефициентът е доста добър – 2.10 в efbet.

До тук с женския тенис в днешните прогнози, насочваме се смело към ATP тура и мачовете при мъжете.

Първото ми предложение за деня от мъжкия тур е за победа на словенеца Аляж Бедене срещу финландеца Емил Руусувуори на 1.80 в efbet. 53-ният в света тенисист има много по-голям опит от своя противник и като цяло, и в турнири от това ниво, така че едва ли ще сгреши срещу опонента си. Продължаваме с един много интересен сблъсък, който среща Яник Синер и Карен Хачанов и в който руснакът има малко по-големи шансове за успех. Тук по-скоро можем да потърсим геймовете и моето предложение е за над 37.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.80 в efbet.

Няма как да пропуснем и завръщането на Анди Мъри в турнирите от „Шлема”, като това ще бъде негов първи турнир във формат 3 от 5 сета след операцията по смяната на тазобедрената става. Той среща неприятния Йошихито Нишиока на старта и е в ролята на фаворит, но въпреки това аз очаквам Анди да има трудности в този мач. И тук ще се спрем на геймовете, като моето предложение е за над 36.5 гейма в мача, тъй като очаквам здрава битка на корта. Коефициентът е супер – 1.90 в efbet, така че играйте смело. И последното ми предложение за днешния ден е за успех на Вашек Поспишил срещу Филип Колшрайбер на 1.70 в efbet