Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.45%
Заложени единици: 6058
Спечелени единици: 5573
YIELD: -8.01%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес стартира нова седмица и ще имаме нова порция Чалънджър турнири, които обаче са изключително атрактивни за доста от любителите на тенис залози. За съжаление не успях да завърша успешно миналата седмица и вчерашната ми топ прогноза избяга, но пък ще се опитам да стартирам с позната такава новата седмица.

За топ прогноза на деня съм ви избрал срещата между Матеус Пучинели Де Алмейда и Уго Далиен в която прогнозирам победа за втория, а коефициентът за него е 1.55 в efbet. Турнирът е Сао Пауло, а това е първа среща между тези двама тенисисти. Без съмнение боливиецът е по-добрият от двамата тенисисти, макар че в този случай не е толкова изявен фаворит. Все пак той играе „на терен“ на неговия противник, който е бразилец и заема 286-ото място в световната ранглиста.

Продължаваме с мачовете от същия турнир и срещата между Оскар Гутиерес и Хернан Казанова, като в този мач вторият е в ролята на фаворит и аз бих ви предложил да потърсим чист успех с 2:0 сета в полза на втория, а коефициентът е 2.05 в efbet.

Стигаме и до трети мач от турнира в Сао Пауло, който съпоставя Хуан Пабло Фицович и Роберто Сид Суверби. Двама типични клеяджии. Хуан тук е фаворитът и няма две мнения по този въпрос, като моето предложение и в този случай е за чиста победа с 2:0 сета.  Коефициентът за този залог е 1.70 в efbet, а Фицович ще търси втори успех срещу този противник днес, след като вече е записал един такъв срещу него. 

И последното ми предложение от провеждащия се в Бразилия турнир е за срещата между Йохан Никълс и Кайчи Учида, като тук прогнозирам успех в полза на първия, като коефициентът е 1.70 в efbet.