Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 72
Спечелени единици: 61
YIELD: -14.93%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 65.93%
Заложени единици: 9071
Спечелени единици: 8632
YIELD: -4,84%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Добрата новина е, че останаха само три дни в непривична обстановка. В петък истинския футбол се завръща. Но си имам и нова цел – да изляза от мини кризата.

Объркана работа е този месец. Започнах ударно и по едно време си мислех, че няма как да сгреша. Но играта си знае работата и ходът на историята се преобърна. Сега е време за нов обрат. Топ прогноза, Дания – Австрия 1 с над 1,5 гола за 1,75 в efbet. Ако има национален отбор, на който вярвам напълно, то това е Дания. И днес срещу Австрия, „червената стена“ ще запише поредния си голям успех. Трите точки ги класират на световното първенство в Катар и през ноември ще играят само за здраве. След седем победи и голова разлика 26-0, нямам никакви съмнения как ще завърши днешния мач. И след 0-4 при първия сблъсък между същите съперници. Няма как дой спре Дания! Головете също изглеждат извън съмнение. Дания и Австрия имат по веднъж 1-0 в групата и не вярвам това да се случи отново днес.

В същата група Израел ще прегази Молдова, а Еран Захави ще вкара отново. Прогноза 1 с двоен хендикап от 0-2 за 2,30 в efbet. И Фарьорски острови – Шотландия 2 с под 3,5 гола за 1,75 в efbet. По отношение на головете смятам, че няма да скочат прекалено високо. 

И към групата с наше участие. България – Северна Ирландия 2 с под 2,5 гола за 4,10 в efbet. Но ако рискът ви се види прекален, си го играйте само знак две. И Литва – Швейцария, гостите да вкарат 3 или повече голове за 2,10 в efbet. Знаете, че съм любител на тайните знаци. Северна Ирландия вкара 4 гола във Вилнюс, Италия само 2, а България пък един. Свободното място е за 3 гола. Но ако станат пет няма да съжалявам.

Първият мач днес е Казахстан – Финландия. Имам усещането, че няма да видим втора поредна домакинска загуба – 1Х двоен шанс за 2,10 в efbet. И голямото зрелище за вечерта Украйна – Босна – 1Х с под 2,5 гола за 2,00 в efbet. Ще е много трудно с вкарването на голове. Към твърда единица се насочвам на Швеция – Гърция 1 за 1,83 в efbet. В последно време гърците се разиграха, но им предстои трудно гостуване и по вероятно ще го загубят. За Швеция съществува вариант за директно класиране без бараж. И също 1 на Косово – Грузия за 2,30 в efbet. По-голям ентусиазъм очаквам от домакините в мача.

Следва групата, в която няма да имаме класирал се още тази вечер. Но Англия ще направи важна стъпка с победа над Унгария – 1 без гол/гол за 1,50 в efbet. Далеч по-голям залог има на Албания – Полша. Предимството на гостите не изглежда достатъчно силно и затова под 2,5 гола за 1,60 в efbet

И към последната група, в която Португалия и Сърбия са се захапали здраво за директната квота. Португалия – Люксембург без много опции е корнери – 4,5 за 1,60 в efbet. И Сърбия – Азербайджан 1 с над 3,5 гола за 1,85 в efbet. И с огромно облекчение се разделям с европейската част от схемата за световното първенство. Определено пътешествието не бе особено вълнуващо.

Без съмнение най-доброто за днес е да съставим колонка и да търсим смисъл с коефициент около 5,00. Днешните бойци са Дания – Австрия 1 на 1,45 в efbet, Фарьорски острови – Шотландия 2 на 1,21 в efbet, Литва – Швейцария 2 на 1,20 в efbet, Саудитска Арабия – Китай 1 на 1,45 в efbet и Гвинея – Мароко 2 на 1,45 в efbet.