Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 77.78%
Заложени единици: 60
Спечелени единици: 84
YIELD: 52.17% 

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.53%
Заложени единици: 9590
Спечелени единици: 9212
YIELD: -3,94%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Годината си отива с бавни стъпки и определено това не са най-вълнуващите футболни дни. Но залозите отдавна завладяха и най-неизследваната територия. В следващите пет дни може и да е по-сухичко, но празно няма да има.

При топ прогнозата напрежението отдавна ме напусна. Планът бе изпълнен, играя ден за ден, ще си позволявам и волности. Ако позная последните пет от годината няма да съм недоволен. Топ прогноза, Дарби Каунти – Уест Бромич Албиън под 2,5 гола за 1.70 в efbet. В друг момент въобще не бих поел подобен риск, но сега се изкушавам силно. Дарби и Уейн Руни започнаха с минус 21 точки сезона и със сигурност догодина ще са в Първа лига. Но вече показаха, че това важно обстоятелство въобще не ги кара да се предават във всеки мач. Точно обратното, борят се като лъвове, особено когато срещу тях са най-силните в лигата. Но головете определено не са най-силната им страна. Причината да потърся ъндър обаче е друга. В последните си 7 мача като гост, Бромич вкара само в два случая. Нещо в атакуващ план не се удава на мениджъра им Валериен Исмаел. Очаквам яка битка и малко голове, може би само един. Мачът е от 17 часа. По-късно в същата лига КПР приема деградиралият Борнемут. Прогнозата ми е 1Х с под 3,5 гола, но тази опция отсъства и затова отивам на твърда единица за 2.60 в efbet.

Във Висшата лига остана да играят само Нюкясъл и Манчестър Юнайтед и има смисъл да се търси под 2,5 гола за 2.50 в efbet. Откакто Рангник пое Юнайтед основния приоритет е защитата. А защитата на „свраките“ пусна 11 гола в последните си 3 мача. Въобще много трудна задача да се предположи дали мачът ще завърши 0-1 или 2-3.

Изключително уверен съм в Турция. В първия мач Кайзери приема Сиваспор и се доверявам изцяло на формата на гостите за 2 на 2,45 в efbet. А след това имаме супер зрелище между Коняспор и Бешикташ, в който гол/гол за 1,65 в efbet изглежда като неизбежност. В друг момент щях да го вдигна в заглавие.

И за Белгия съм приготвил най-доброто от себе си. Шарлероа – Льовен 1 с гол/гол за 3,25 в efbet за добро начало на сесията. Следва изнесена напред единица на Мехелен – Сераинг за 1,80 в efbet. Никакви съмнения и за двойката на Беершот – Андерлехт за 1,55 в efbet. За да си заслужава 2 с гол/гол за 5,25 в efbet на Сент Труйден – Юпен.