Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 66.67%
Заложени единици: 71
Спечелени единици: 64
YIELD: 3.42%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.14%
Заложени единици: 9544
Спечелени единици: 9166
YIELD: -3,96%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Няма как да не възвелича отличните си постижения в последния голям футболен уикенд за годината. Но тя съвсем не е свършила макар и листата на календара да намаляват драматично. В навечерието на светлия празник по цяла Европа ще играят, та ще се късат. После малко ще починат и с началото на Новата пак ще са на линия. Написах, че не искам серия, но то си стана и без мое желание. Без никакъв фатализъм днес ще гоня 15-ата успешна топ прогноза за месеца. Вече не се приемат залози за мой успех, защото той е толкова сигурен колкото гол/гол в мач на Пакши. Като казах Пакши, смятам, че през тази есен направих за народа повече от всеки политик. Осигурих базисния сигурен доход за който всички прогресивни хора по цял свят се борят от години. Седиш си вкъщи, не се нервираш със сложни човешки взаимоотношения и парите сами си пристигат. Но спирам с Пакши чак до 29 януари. Ще ни липсват цели 40 дни. 

С известна неохота преминавам по същество. Топ прогноза, Йонг Утрехт – Де Граафшап 2 на 1,65 в efbet. Колко ниско съм паднал, след като поставям мач от Еерстедивизе в заглавие! Но това е положението, нищо по-добро не ми хрумна днес. Тези младежки формации са доста непредсказуеми и като нищо може да хвърлят бомба. Но видими индикации за нещо различно от победа на гостите няма. Не става за подсилване с второ условие, защото може да завърши както 0-1 така и 1-4. Два мача от същото неприветливо място. Всъщност има доста време до началото на мачовете от 21:00 часа, а премиера Марк Рюте обяви локдаун. Публика няма от доста време, но дали няма и да ги отменят! Все пак Йонг Аякс – Хелмонд гол/гол – Не за 1,90 в efbet. Вчера с този знак триумфирах при големите аякси ,днес при малките. И още едни младежи. Йонг Аалкмаар – Ден Бош 1 на 2,15 в efbet

Големият мач днес е дербито на град Валенсия. На общинския стадион Леванте – Валенсия Х на 3,40 в efbet. Само ще припомня, че Леванте се намира в умопомрачителната серия от 25 мача без победа за първенство. И от 3 март са без успех на своя терен. А последният път победиха точно Валенсия в градското дерби с 1-0. Струва ми се невъзможно днес да видим знак 2. 

А най-напрегнатия мач в Европа ще бъде в България. Първия и втория в класирането ще изясняват отношенията си. А тези отношения почти винаги остават неизяснени – ЦСКА-София срещу Лудогорец Х на 3,40 в efbet. Даже и голът ми се вижда силно пожелателен в този мегаблъсък. В Кипър водачът АЕК приема Пафос и между единицата и двата да вкарат – Не, избирам второто за 1,85 в efbet. Към знак Х се е насочил и последният преди края на годината шампионатен мач в Англия. Фулъм приема Шефилд Юнайтед и не бих се хвърлил безропотно на амбразурата с 1. Избирам Х на 4,20 в efbet. Имаме два доста трудни за прогноза двубои в Гърция и насоката там е под 2,5 гола. 

Стигнах и до втората топ прогноза. В Италия няма облаци над единицата на Лече срещу Виченца за 1,60 в efbet. И в този ред на мисли съм доста обнадежден за още един твърд знак. Бенфика Б – Виляфранкензе 1 на 1,85 в efbet. И ще завърша със съвет за Румъния. Мисля, че вече футболът им е ужасно опротивял. Досега в кръга бяха вкарани само 9 гола в 6 мача. И имаше само един случаен оувър. Ориентирайте се смело към под 2,5 гола, а може да случите и на двете нули.