Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.66%
Заложени единици: 6160
Спечелени единици: 5669
YIELD: -7.97%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

За топ прогноза днес ще се спрем на един изцяло руски сблъсък, който съпоставя Виталия Диатченко и Наталия Вихлянцева, а двете се срещат една срещу друга в пряк двубой за класиране на финала в Анже. 
До момента Виталия има две победи от също толкова мача срещу своята противничка и сънародничка, като моето предложение е именно в полза на нея. Коефициентът за Диатченко е просто прекрасен – 1.70 в efbet, така че ако има ден според мен няма да сгреши и ще се класира за финала. 

Ще насочим поглед и към другия ½-финал в турнира, който е изцяло китайски и съпоставя една срещу друга Юе Юан и Шуай Жанг. Това ще бъде първи мач между тези две тенисистки в тура една срещу друга, а моето предложение е за успех в полза на Жанг при коефициент от 1.65 в efbet. Тя определено е по-добрата тенисистка от двете, макар че формата на нейната противничка изобщо не е за подценяване.

Насочваме поглед към Чалънджър турнира в Мая, Португалия и ½-финалните срещи от него, които ще се изиграят днес. Андрей Мартин се среща с Чун Хсин Ценг, като вторият е с по-добри шансове да стигне до крайния успех според букмейкърите. До момента Ценг е спечелил единствения мач между двамата, който бе преди две години, а моето предложение е за нов успех в негова полза на 1.76 в efbet.

И последното ми предложение е за другия ½-финален мач между Джефри Бланкано и Нуно Боргес в който прогнозирам успех с 2:0 сета в полза на втория на 1.60 в efbet.