Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60.00%
Заложени единици: 64
Спечелени единици: 76
YIELD: -7.66% 

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.10%
Заложени единици: 9648
Спечелени единици: 9288
YIELD: -3,73%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Оставихме зад гърба си първите хубави дни в годината, а сега следват два доста постни. Но с търпение ще стигнем до Обетованата земя, която в случая е Серия А. В четвъртък ще имаме удоволствие в излишък.

Днес обаче е голяма сахарска суша. И екзотиката не е по желание, а по необходимост. След като тръгнахме от Танзания и минахме успешно през Израел и Иран, стигаме до Северна Ирландия. Не бих се пуснал в това първенство при нормални обстоятелства, но ситуацията е извънредна. Топ прогноза, Клифтънвил – Крусейдърс 1 на 2,50 в efbet. Няма да е никак лесно на футболната топка в продължение на 90 минути. Едва ли има някаква отличителна разлика между съперниците в този мач, но се шокирах от една малка подробност. Клифтънвил са с 10 поредни победи у дома за първенство. Плюс две в други турнири. Имат и впечатляваща голова разлика 20-4. Няма да ми е за пръв път каръшки да прекъсна серия, но изкушението да проверя тази машина за победа Клифтънвил е огромно.

Споменах, че мачовете днес са кът, но имаме един за Копа дел Рей между Понферадина и Еспаньол. Всички изгледи да видим гол/гол в мача за 1,99 в efbet. В този етап на турнира това става приоритетна опция. Същата насока посочвам за мача от турнира за купата на Франция. Ланс – Лил гол/гол за 1,76 в efbet. Следващият ми голям избор за деня е от Катар. Ставаше дори за заглавие. Духаил – Ал Кор 1 с двоен хендикап от 0-2 за 1,95 в efbet. Но всякакви опити за голове на Духаил ще донесат добър резултат.

Последната дестинация за деня е Гърция. В южната ни съседка подновяват първенството. Янина – Йоникос 1 с под 3,5 гола за 2,20 в efbet. И в по-късния мач Астерас – ОФИ Х2 двоен шанс за 1,90 в efbet.