Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 75,00%
Заложени единици: 58
Спечелени единици: 53
YIELD: -4,62%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,71%
Заложени единици: 6371
Спечелени единици: 6077
YIELD: -4,62%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Всичко върви по план и възнамерявам така да продължи до края на месеца. Доволен съм от вчера и с това казвам всичко. Но както добре се знае листът за днес е празен и трябва да бъде изписан само с верни прогнози.

Продължавам да следвам избраната линия със знак 1. Днес проведох дълъг кастинг и след първоначалния уплах се оказа, че кандидатите за главната роля не са никак малко. Но се спрях на най-сигурния. Отново ШЛ на Азия и отново на терена ще бъдат съседи. Топ прогноза, Духаил – Ал Шарджа 1 на 1,65 в efbet. Единствената видима слабост на единицата е ниската и стойност. Затова смело ви подканям да я увеличите до 1,80 в efbet с 1 и под 4,5 гола. Предпоставките са почти същите като вчера. Духаил е в ритъм, защото в Катар завършиха едно първенство и започнаха ново. В ОАЕ все още не се играе футбол и Ал Шарджа са без официален мач от 7 март. Вчера това не си пролича, защото иракчаните бяха дори по-добрия отбор на терена и много пъти ме накараха да съжалявам за избора си. Нищо чудно и днес да има подобни брожения, но все пак залагам на катарците. Духаил се казваше преди Леквия и е сериозна величина за азиатския футбол. Няма го Марио Манджукич, но ми се струва, че ще се справят и без него.

И към мощната група от преследвачи. Първият, който изпъкна пак е от ШЛ на Азия. Персеполис – Тауон 1 на 1,85 в efbet. Иран срещу Саудитска Арабия е доста взривоопасна смес. Но стохилядния „Азади“ ще бъде празен и голямата емоция ще отсъства. Персеполис стана шампион на Иран, но не го направи достатъчно убедително. Ситуацията при саудитците в първенството пък направо бе трагична. Едвам оцеляха след победа в последния кръг. Преди това обаче имаха 8 поредни загуби. Независимо от това сигналите от мястото на събитието дават някакви шансове на Тауон.

Правя преход в поне 10 часови зони. Завръща се Копа Либертадорес. И в този турнир бяха изиграни 2 мача през пролетта и след това всичко замръзна. Първо да напомня, че в този турнир 80 процента преобладава единицата и в 90 класиката под 2,5 гола. Това като насока. Сантос – Олимпия Асунсион 1 на 1,80 в efbet ми изпъкна най-силно.

Да видим обаче какво се случва на нашия континент. В най-северната му част виждам цели два добри шанса. В Швеция Йостерс – Трелиборг 1 на 1,95 в efbet. Залог върху временното състояние на отборите, което е диаметрално противоположно в полза на Йостерс. В Норвегия Тромсьо – Лилестрьом 1 на 2,30 в efbet. Тук формата е долу-горе идентична, но надделява домакинския рекорд. Тромсьо са водачи и е нормално да са фаворити днес.

Дългата листа продължава с два мача от Англия. Те са от турнирен тип – ЕФЛ къп. Нюкясъл – Блекбърн 1 на 1,75 в efbet. Беше достойно да го вдигна в заглавие, толкова силно бият на очи неговите предимства. Вторият вече си е по усещане. Дарби – Престън 1 на 2,65 в efbet. Правилната игра обаче е съчетание с под 3,5 гола, което ви го повдига с цяла единица.

Кастингът завършва на другия край на света. В Чили Чурико – Кокимбо 1 на 2,20 в efbet. Изключително висок коефициент за толкова ясна единица.

Спокойно мога да приключа за днес, но това няма да стане, защото имаме половин дузина големи мачове. В Лига 1 играят Монпелие – Лион. Хлапетата са в страхотна форма, но аз предпочитам гол/гол за 1,90 в efbet. Идеалният вариант е Х2 с двата да отбележат.

И минавам към най-вълнуващите зрелища от ШЛ на Европа. Днес играят групата на подгласниците, където България никога няма да има свой представител. Гент – Рапид гол/гол с над 2,5 за 2,00 в efbet. ПАОК – Бенфика 2 с над 3,5 гола за 5,50 в efbet. Тук си правя експеримент, преди 2 години Бенфика разсипа ПАОК на „Тумба“ с 4-1. И Динамо Киев – Алкмаар гол/гол на 1,75 в efbet. Това щеше да ми бъде заглавието, ако не робувах на амбицията си да продължа с права единица. 

И няма край. При аматьорите в Германия Шот Майнц – Хомбург 1 на 4,50 в efbet. Няма как да мине без нещо дебело. През нощта в Копа Либертадорес Коло Коло – Пенярол 1 с под 3,5 гола за 3,60 в efbet, Вилстерман – Атлетико Паранензе 1 с под 3,5 гола за 3,70 в efbet. Давам ги с подсигуряване – при лек риск с под 2,5 гола отиваме на 5,50 – 6,00. И вече съвсем накрая отново в Средна Азия с Батен – Такадом 2 на 6,50 в efbet.