Обща статистика:
Процент на успеваемост: 74.49%
Заложени единици: 6390
Спечелени единици: 5907
YIELD: -7.56%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ще започнем с топ прогноза от квалификациите на Australian Open, които вече са към своя край, а срещата на която ще се спрем ще съпостави Марко Трунгелити и Дамир Джумхур, като тук моето предложение е за успех в полза на втория. Коефициентът за босненеца е прекрассен – 1.80 в efbet, а до момента двамата имат една среща, която датира от преди цели 10 години. Тогава Марко стигна до крайния успех. 

Продължаваме смело с квалификациите и срещата между Алехандро Табило и Елиас Имер в която първият има леко предимство. Тук моето предложение обаче е за брой сетове – 3, а коефициентът – 2.45 в efbet. Чилиецът Табило има победа в единствената среща между двамата до момента, която бе от Купа „Дейвис“, от преди 2 години. 

Следващият мач от квалификациите е срещата между Михаил Кукушкин и Ернесто Ескобедо, като янкито е в ролята на фаворит, но тук ви предлагам да потърсите брой геймове – над 21,5 гейма в мача, а коефициентът е 1.85 в efbet

Стигаме и до двубоя между Раду Албот и Жоао Соуса, като тук моето предложение е за първия, а коефициентът е 1.95 в efbet . Соуса има 3 победи от 5 мача над този опонент, но като цяло през последните година-две сякаш Албот се справя по-добре в тура и е доста корав тенисист. 

Стигаме до двубоя между Дмитри Попко и Иржи Лехецка, като тук прогнозирам успех с 2:0 сета в полза на втория, който е в ролята на фаворит, а коефициентът е 2.10 в efbet

Насочваме поглед и към женския турнир от квалификациите на Australian Open. Първото ми предложение от него е за чиста победа с 2:0 сета в полза на Хариет Дарт срещу Кимбърли Биръл на коефициент от 1.85 в efbet. И последното ми предложение за днешния ден е за срещата между Камила Рахимова и Ребека Марино в която прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът е 2.45 в efbet.